9,4 Gemiddeld

Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4 gemiddeld!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Bommelerwaard.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Groepsfoto - Home | Makelaarsoord

Makelaarsoord is uw makelaar in regio Den Bosch en Bommelerwaard. Wij hebben een klein en ervaren team die is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van bestaande – en nieuwbouw woningen. Onze kracht is onze kennis in de regio. Wij kijken naar jouw woonwensen en hanteren een no cure, no pay garantie.

De Makelaar in Den Bosch en de Bommelerwaard. Wil jij gemakkelijk en snel je huis verkopen? Neem dan contact met ons op.

Makelaar Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Den Bosch, Rosmalen of Ammerzoden? Makelaarsoord staat voor u klaar! We begeleiden al jaren wij onze klanten bij het aan- en verkopen van hun woning of appartement. Daarnaast bieden wij ook advies en hulp bij waardebepalingen, taxaties en verhuur.

 

De beste makelaar bij u in de regio

Ons doel is niet om de grootste makelaar in de regio te worden, maar wel de beste. Door ons te verdiepen in uw persoonlijke situatie, kunnen wij u op maat gemaakte dienstverlening bieden. Elke dag streven wij ernaar om een stapje extra te zetten voor onze klanten. Wat zeggen onze klanten over ons?  Lees onderaan de pagina een greep uit onze lovende beoordelingen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? 

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Of kom gerust langs op ons kantoor voor een kop koffie en meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als uw makelaar in Den Bosch, Rosmalen, Kerkdriel of bijvoorbeeld Rossum.

Groepsfoto 2 - Home | Makelaarsoord

Wat klanten zeggen over Makelaarsoord?

Toen wij ons nieuwe huis binnenstapte voor een bezichtiging, werden wij zeer vriendelijk en open ontvangen door Richan van Makelaarsoord. Na de rondleiding in het huis wisten wij ook meteen dat hij samen met Joost ons huidige huis mocht gaan verkopen. Het contact is super verlopen. We konden ten alle tijden bellen voor advies en vragen ed. Ons huis is binnen één dag verkocht na de eerste bezichtiging! We raadden Makelaarsoord zeker aan.
Mevr. Versteeg
Verkoop
Joost en zijn mensen hebben ons TOP geholpen met de verkoop van onze woning, niet alleen de pure verkoop maar ook met adviezen die buiten de verkoop vielen. Joost en zijn mensen geven van al hun handelingen goede terugkoppeling en vrijwel direct. Mocht ik ooit weer een huis te verkopen hebben denk ik zeker aan Makelaarsoord!
Dhr. van Klompenburg
Verkoop
Bel ons nu!