Aankoopmakelaar Den Bosch

Wij zijn graag jouw aankoopmakelaar ter begeleiding in het hele kooptraject. Naast een beoordeling van de staat van de woning, doen wij onderzoek naar de marktwaarde en helpen je met de onderhandeling, doen de controle van de koopakte, verzorgen de overdracht bij de notaris en geven eventueel hypotheekadvies en doen de eindinspectie.

Wil je alleen maar een beoordeling van de bouwkundige staat of alleen een taxatie van de woning, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben veel kennis over koopwoningen in Den Bosch, Rosmalen, Kerkdriel, Ammezoden en omgeving. Onze makelaars weten wat er speelt in omgeving ‘s-Hertogenbosch. Het is voor ons zeer bekend terrein of we wonen er zelf.

 

Wat doet een aankoopmakelaar?

√ Wij zijn als eerste op de hoogte van het woningaanbod in Den Bosch;

√ We regelen bezichtigingen voor huizen die bij jou passen;

√ Bij de bezichtiging adviseren we over de bouwkundige staat;

√ We zetten de bouwkundige staat op papier;

√ Beoordelen de huidige marktwaarde;

√ We kunnen de uitvoering van onderhandelingen volledig of gedeeltelijk doen, natuurlijk in overleg;

√ We controleren de koopakte;

√ We doen de overdracht bij de notaris;

√ Geven eventueel hypotheekadvies.

 

Makelaar als eigen bouwkundig inspecteur

Wij staan je bij als adviseur, we begeleiden je bij bezichtigingen in Den Bosch en omgeving. Het voordeel is dat wij meteen zien welke bouwkundige elementen in het huis opvallen. Onze ervaring geeft ons ook snel inzicht over de huidige marktwaarde van de woning. Vervolgens kunnen we een volledige beoordeling op de marktwaarde maken. Vervolgens voeren wij (alleen of samen) de onderhandelingen met de andere partij. Bij aankoop controleren wij de koopakte en op de dag van levering maken we een eindinspectie van de woning. Daarna begeleiden we je bij de notaris in de buurt voor de overdracht.

 

Aankoopmakelaar huizenmarkt 2019

De laatste jaren staat de huizenmarkt in Den Bosch zodanig op zijn kop, dat een aankoopmakelaar een extra voordeel met zich mee brengt. Een aankoop makelaar is op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de woningmarkt. Koopwoningen die in de verkoop verwacht worden, zijn bij ons eerder bekend, dan dat het aanbod online staat. Daardoor is het mogelijk om een huis te verkopen vooraleer het online zichtbaar is.

 

Huis kopen in Den Bosch via een aankoopmakelaar

 

 1. Type woning
  Allereerst gaan we in gesprek met jou om te weten welke soort woning je van plan bent te kopen. Ben je op zoek naar een alleenstaand huis, of een appartement, of een “twee-onder-één-kap woning? Wilt u 1 of 2 slaapkamers?
 2. Budget woning
  Welk bedrag kun je werkelijk besteden aan een huis in Den Bosch? We kunnen je adviseren over een hypotheek, of maak een afspraak bij je bank. Wanneer bekend is hoeveel je maandlasten zijn en wat je eigen geldinbreng is, dan kunnen wij je helpen met het bepalen van je budget.
  We weten jouw voorkeur en jouw budget, en deze twee punten zijn ons uitgangspunt voor de zoektocht naar een mooie woning.
 3. Bezichtigen huizen
  De aankoopmakelaar zal met een nuchtere kijk de kwaliteit van huizen beoordelen, en een lijst maken van interessante huizen. En de bezichtigingen plannen.
 4. Onderhandelen met de verkoopmakelaar van de andere partij
  Het is fijn als een professioneel onderhandelaar je helpt bij de gesprekken. Dit vergroot de kans aanzienlijk dat de verkoper akkoord gaat met een lagere prijs dan zijn richtprijs.
 5. Afronding van de koop van de woning
  Nadat er een akkoord is gekomen op de prijs, dan kan de makelaar een koopovereenkomst opstellen. De koopovereenkomst is een papierwerk die aan bepaalde richtlijnen moet voldoen en waar een aantal belangrijke reglementen niet vergeten mogen worden. Heel handig als een aankoopmakelaar je hier kan ontzorgen. Laat ons weten wanneer we je mogen begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe huis in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Ammerzoden, Empel, Hedel, Kerkdriel, Zaltbommel, Gameren, Rossum, Velddriel, Well. Maak kennis met onze makelaars in Den Bosch