Grutakker fase 8

Project Grutakker te Hedel

NIEUW IN VERKOOP FASE 8:

Fase 8 bestaat uit zeven, fraai vormgegeven koopwoningen:

Woningtype L: de semi-bungalow

Deze zes fraai vormgegeven huizen zijn steeds als twee onder een koop woningen aan elkaar geschakeld. De woningen beschikken over een flink woonoppervlak: ca. 125 m2. Aan de voorzijde ligt de keuken van ca. 21 m2, met een leuke erker zoals er meer in deze fraaie woonwijk te zien zijn. Aan de achterzijde ligt de woonkamer van 36 m2, met dubbele deur naar de achtertuin. Verder is er op de begane grond de badkamer en een grote slaapkamer. Indien gewenst kan er een eenvoudig een tweede slaapkamer gecreëerd worden door de woonkamer aan te passen.

De verdieping is voorzien van een dakkapel, zodat het mogelijk is om er bijvoorbeeld een kamer te realiseren.

Perceelgrootte: variërend van 225 m2 tot 261 m2.

Bouwnummers 31 tot 36, prijzen van € 289.750,- tot € 298.7500,= von.

Type D: vrijstaande woning

Markant aan dit hoge herenhuis is de woonkamer met de erker/uitbouw. Hierdoor is er een prachtige living ontstaan van ca. 44 m2. Aan de achterzijde ligt de open keuken,met dubbele deur naar de tuin. Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Op de royale tweede verdieping zijn nog twee grote slaapkamers, en de ruimte voor CV en witgoed. Verder is er nog een flinke bergvliering.

Aan de woning vast staat een stenen garage. Het huis heeft een woonoppervlak van ca. 171 m2 en staat op 324 m2 grond.

Bouwnummer 55. € 424.750,= von

Verder komen er zes twee-onder-één kapwoningen type J, twee semi bungalows op de hoek type M en 4 semi bungalows type L in de verhuur. De huurprijzen volgen nog.

Grutakker is een stijlvolle nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. Architect Maarten Otten heeft zich laten inspireren door het bekende ‘Witte Dorp’ in Eindhoven, van de beroemde Nederlandse architect Dudok. De nieuwe wijk blijft in ontwikkeling. Ondertussen wordt alweer nagedacht over de volgende fase, waarschijnlijk met verschillende vertrouwde en nieuwe woningtypen.

Grutakker ligt in een omgeving waar wonen, werken en recreëren uitstekend samengaan. Hedel heeft voldoende voorzieningen om in de dagelijkse behoeften te voorzien en ligt in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Hedel ligt tussen de Maas en de Waal en is één van de 11 kernen van de gemeente Maasdriel vlakbij Ammerzoden, Velddriel en Kerkdriel. De historische centra van Den Bosch en Zaltbommel bevinden zich op nog geen 10 minuten rijden en ook de A2 en de A59 zijn snel te bereiken.

Mocht uw interesse zijn gewekt, kijkt u dan verder op de website of laat u informeren door de makelaar.

Grutakker|HUUR semi bungalow|type L

€ 1,-

Grutakker|HUUR semi bungalow|type M

€ 1,-

Grutakker|HUUR tweekapper|type J

Grutakker|semi bungalow|type L

€ 289.750,-

Grutakker|vrijstaande woning|type D

€ 424.750,-

Neem snel contact met me op!

Meer informatie?

Makelaarsoord kan u meer vertellen over zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van je woning. Tijdens het verkoopgesprek met de makelaar ontvang je verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle ‘spelregels’, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

Makelaarsoord
T – 073-6125515
info@makelaarsoord.nl

Call Now ButtonBel ons nu!