Tijd voor de volgende stap?

Wellicht is tijd voor de volgende stap: je besluit je woning te verkopen. Is dit de eerste keer? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen en onzekerheden. Wij adviseren je tijdens een (vrijblijvende) uitgebreide intake over de diverse mogelijkheden en stellen een plan van aanpak op voor de verkoop. Niet alleen via Funda, maar ook via een eigen netwerk en diverse marketingtools o.a. professionele fotografie en video, 360 graden foto’s, 2 en 3 dimensionale verkooptekeningen, gedrukte verkoopbrochures van je woning, presentatie via een etalage en op advies een verkoopstyling van de woning. En niet te vergeten onze eigen website.

Advies

Wij adviseren je over welke strategie je het beste kunt hanteren. Na iedere bezichtiging ontvangt u direct een bericht over het verloop hiervan en uiteraard daarna ook de terugkoppeling van de kijker.

Tijdens het verkooptraject houden wij je voortdurend op de hoogte, zodat je een helder beeld hebt van het verloop tijdens het verkoopproces. Indien nodig wordt de verkoopstrategie gewijzigd/ bijgesteld om tot een positief eindresultaat te komen. Uiteraard altijd in overleg met jou als opdrachtgever.

Begeleiding van A tot Z

Bij een eventuele bieding op de woning, zullen wij je in overleg adviseren en de onderhandelingen voeren, om zo tot een optimaal resultaat te komen. Is de koop definitief, dan zullen wij de koopakte opstellen, laten ondertekenen door jou en de koper en zorg dragen voor de administratieve afhandeling.

Op de dag van het notarieel transport, de overdracht, zullen wij samen met jou en de koper een eindinspectie inplannen voordat wij met zijn allen naar de notaris gaan. Vervolgens zullen wij je bijstaan bij de notaris zodat de juridische overdracht positief afgesloten kan worden.

Geïnteresseerd in de diensten van Makelaarsoord?

Bent u benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team via 073 – 612 55 15 of mail naar info@makelaarsoord.nl.