Kasteelhof 5,
Ammerzoden

€ 430.000,- v.o.n.

Kasteelhof 5,
Ammerzoden
Beschikbaar
  • Vraagprijs€ 430.000,- v.o.n.

Wil jij zelf je droomhuis bouwen in de villawijk Kasteelpark? Het kan in Ammerzoden. Op deze vrije kavel bouw je jouw ideale droomhuis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet!

De kavel is een riant perceel van maar liefst 936 m². Op het kavel heb je een grote vrijheid om een droomhuis te bouwen omdat er relatief weinig bouweisen zijn. De huidige kavel wordt aangeboden met een sonderingsrapport, bouwvergunning voor het bouwen van geweldige woning met een bouwtekening voor een villa (zie impressies)

Je woont landelijk in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Maar ook centraal bij de A2, dichtbij winkelcentrum de Haar, rivier de Maas en jachthaven en op een steenworp afstand van het gezellige ’s-Hertogenbosch. In dit hoogwaardige, intieme villapark in het gastvrije Ammerzoden kun je ontspannen wonen in alle rust en ruimte.

Dankzij de unieke ligging kun je direct vanuit je eigen woning wandelen en fietsen in een prachtig groen landschap met het Kasteel Ammersoyen als historische blikvanger. Ook kun je je uitstekend vermaken op het water in de omgeving. Zie jij jouw familie al surfen, zwemmen, vissen of met een bootje varen op de Maas? Dat wordt ontspannen leven en thuiskomen.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 430.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Bouwvorm
n.v.t.

Meer weten over deze woning? Laat je terugbellen door Makelaarsoord!