Privacybeleid

Privacybeleid Makelaarsoord

 

In deze verklaring geven wij aan hoe wij als makelaarskantoor omgaan met uw gegevens. Wij willen u laten weten dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk behandeld worden en dat uw gegevens alleen worden gebruikt voor werkzaamheden waarvoor u ons heeft ingeschakeld.

Deze privacy verklaring geeft aan hoe wij uw privacy waarborgen. Wanneer u gebruik maakt van onze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

 

Onze werkzaamheden:

De opdracht en persoonsgegevens die u telefonisch of per mail aan ons doorgeeft worden verwerkt in ons softwaresysteem Realworks. Ook wordt er op de server een back-up gemaakt. Uw gegevens worden altijd opgeslagen, verwerkt en bewaard op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die worden gesteld door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Bij verkoop van uw woning leggen wij de volgende gegevens vast:

Deze gegevens worden alleen gebruikt om de verkoop uit te kunnen voeren.

 

 

Waar gebruiken wij deze gegevens voor? 

 

Wij gebruiken uw gegevens om de bemiddelingsopdracht die u ons heeft verleend uit te voeren. Uw gegevens kunnen in dat kader worden gebruikt om o.a.:

 

 

 

Daarnaast kunnen uw gegevens ook gebruikt worden voor:

 

 

Communicatie
Indien u e-mail of andere berichten naar ons verzendt is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Dit doen we enkel en alleen om u goed van dienst te kunnen zijn. Uw gegevens kunnen nodig zijn voor het verwerken van vragen en het beantwoorden van verzoeken.

Wijzigen van het privacybeleid
Makelaarsoord is gerechtigd de inhoud van het privacybeleid te wijzigen zonder dat u daarvan op de hoogte wordt gesteld. Wij raden u dan ook aan om ons privacybeleid regelmatig te bekijken; wijzigingen zullen altijd op deze pagina worden gepubliceerd.

Vragen en contact
Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid of wilt u uw gegevens inzien, veranderen of laten verwijderen dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

Bel ons nu!