Regio ‘s- Hertogenbosch

Bent u op zoek naar uw droomwoning in de prachtige regio ‘s-Hertogenbosch? Ons makelaarskantoor staat voor u klaar om u te begeleiden bij het kopen van een huis. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en een breed netwerk, vinden wij voor u de ideale woning. Of u nu houdt van historische panden in het stadscentrum of liever landelijker wilt wonen in de nabijgelegen dorpen zoals Rosmalen, Empel of Engelen. Wij hebben het perfecte aanbod voor u. Kies een van de locaties hieronder of bekijk ons volledige aanbod onderaan deze pagina.

Regio Bommelerwaard

Bent u op zoek naar een nieuw huis in de betoverende regio De Bommelerwaard? Ons makelaarskantoor staat voor u klaar om uw droomhuis te vinden. Ook hier hebben wij een uitgebreid netwerk en mooi aanbod aan diverse woningen. Wij begeleiden u graag bij het kopen van uw ideale woning. Of u nu verlangt naar een charmante boerderij in het groene landschap of één van de huizen in de mooie dorpen in deze schitterende regio. Laat ons uw woonwensen vervullen en maak binnenkort van de Bommelerwaard uw thuis.  Kies één van de dorpen of de stad Zaltbommel hieronder voor het lokale aanbod.

Ons woningaanbod

Makelaarsoord staat graag voor je klaar om een nieuwe woning te zoeken. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jouw past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Hierdoor wordt het vinden van een huis veel makkelijker. Je kan natuurlijk ook eerst zelf op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk hiervoor ons woningaanbod in Den Bosch en omstreken of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

Kalverstraat 8

's-Hertogenbosch
€ 500.000,- k.k.

Jasmijnstraat 23

's-Hertogenbosch
€ 725.000,- k.k.

Ernst Bagelaarstraat 60

Rosmalen
€ 239.500,- k.k.

van Reysstraat 103

's-Hertogenbosch
€ 280.000,- k.k.

Hopstraat 20

Hedel
€ 319.000,- k.k.

Jan de Witplein 13

Ammerzoden
€ 335.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Heust 28

Well
€ 750.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Dokter Plaslaan 18

Ammerzoden
€ 325.000,- k.k.

Peerakker 8

Well
€ 419.000,- k.k.
Onder bod

Pater Veldmanlaan 9

Ammerzoden
€ 459.000,- k.k.

Ammerstraat 11a

Ammerzoden
€ 965.000,- k.k.

STAPPENPLAN VOOR HET KOPEN VAN EEN HUIS

  • Stap 1 | Op zoek naar een woning in Den Bosch

Eerst moet je natuurlijk jouw droomhuis vinden. Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van een nieuwe woning. Natuurlijk kan je ook zelf op zoek. Bekijk dan ons woningaanbod in de regio.

  • Stap 2 | De bezichtiging

Als je een woning op het oog hebt ga je deze natuurlijk bezichtigen. Hulp nodig? Lees dan onze blog ‘Waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.’

  • Stap 3 | Hypotheekadvies en de verkoop van je huidige woning

Voor het bezichtigen is het handig om jezelf te verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Als het nodig is kunnen we je ook ondersteunen met de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning.

  • Stap 4 | Onderhandel met de verkoper

Je hebt je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper zijn begonnen. Hierbij kunnen we je helpen met de juiste biedingsstrategie en zorgen ervoor dat je niet teveel betaald.

  • Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd de onderhandeling is afgerond en de koopovereenkomst kan worden getekend. Onze makelaar controleert of alles in de overeenkomst klopt.

  • Stap 6 | Het huis financieren

Je bent nu klaar om de financiering af te ronden voor de hypotheek. Hiervoor helpen we je graag bij het taxatierapport voor je nieuwe woning.

  • Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Groepsfoto 3 - Home | Makelaarsoord
Bel ons nu!