Regio ‘s- Hertogenbosch

Ben je op zoek naar jouw droomwoning in de prachtige regio ‘s-Hertogenbosch en zou je graag een woning willen kopen? 

 

Ons makelaarskantoor staat voor je klaar om je te begeleiden wanneer je een woning gaat kopen. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en een breed netwerk, vinden wij voor jou de ideale woning. Of je nu houdt van historische panden in het stadscentrum of liever landelijker wil wonen in de nabij gelegen dorpen zoals Rosmalen of Engelen. Wij hebben het perfecte aanbod voor jou. Kies een van de locaties hieronder of bekijk ons volledige aanbod onderaan deze pagina.

Regio Bommelerwaard

Ben je op zoek naar een nieuw huis in de betoverende regio de Bommelerwaard? 

 

Ons makelaarskantoor staat voor je klaar om jouw droomhuis te vinden. Ook hier hebben wij een uitgebreid netwerk en mooi aanbod aan diverse woningen. Wij begeleiden je graag bij het kopen van jouw ideale woning. Of je nu verlangt naar een charmante boerderij in het groene landschap of één van de huizen in de mooie dorpen in deze schitterende regio. Laat bij ons je woonwensen vervullen en maak binnenkort van de Bommelerwaard je nieuwe thuis. Kies één van de dorpen of de stad Zaltbommel hieronder voor het lokale aanbod.

Ons woningaanbod

Makelaarsoord staat graag voor je klaar om een nieuwe woning te zoeken. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jouw past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Hierdoor wordt het vinden van een huis veel makkelijker. Je kan natuurlijk ook eerst zelf op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk hiervoor ons woningaanbod in Den Bosch en omstreken of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

van Coehoornplein 43

's-Hertogenbosch
€ 325.000,- k.k.

De Vlacie 19

's-Hertogenbosch
€ 779.000,- k.k.

Hogesteeg 76

Ammerzoden
€ 895.000,- k.k.

Bulkseweg 41

Kerkdriel
€ 1.750.000,- k.k.

Van Asbeckstraat 9

Oudheusden
€ 298.000,- k.k.
Onder bod

Burgemeester de Bekkerstraat 33

's-Hertogenbosch
€ 575.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Cederstraat 39

's-Hertogenbosch
€ 350.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Oostwal 44

's-Hertogenbosch
€ 375.000,- k.k.

Burg. van Goelst Meijerweg 15

Rossum
€ 650.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Pinksterbloemstraat 2

Nederhemert
€ 445.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Graafseweg 237

's-Hertogenbosch
€ 495.000,- k.k.

Woning kopen met ons stappenplan

Stap 1 | Op zoek naar een woning in Den Bosch
Eerst moet je natuurlijk jouw droomhuis vinden. Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van een nieuwe woning. Natuurlijk kan je ook zelf op zoek. Bekijk dan ons woningaanbod in de regio.

Stap 2 | De bezichtiging
Als je een woning op het oog hebt ga je deze natuurlijk bezichtigen. Hulp nodig? Lees dan onze blog ‘Waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.’

Stap 3 | Hypotheekadvies en de verkoop van je huidige woning

Voor het bezichtigen is het handig om jezelf te verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Als het nodig is kunnen we je ook ondersteunen met de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning.

Stap 4 | Onderhandel met de verkoper
Je hebt je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper zijn begonnen. Hierbij kunnen we je helpen met de juiste biedingsstrategie en zorgen ervoor dat je niet teveel betaald.

Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen
Gefeliciteerd de onderhandeling is afgerond en de koopovereenkomst kan worden getekend. Onze makelaar controleert of alles in de overeenkomst klopt.

Stap 6 | Het huis financieren
Je bent nu klaar om de financiering af te ronden voor de hypotheek. Hiervoor helpen we je graag bij het taxatierapport voor je nieuwe woning.

Stap 7 | Naar de notaris
Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris en kunt u de woning kopen. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Groepsfoto 3 - Home | Makelaarsoord
Bel ons nu!