Huis Kopen Zaltbommel

Een huis kopen in Zaltbommel is momenteel erg lastig. Het zijn roerige tijden in de huizenmarkt, waardoor het niet meevalt om nieuwe huis te vinden. Wij kunnen voorstellen dat je met veel vragen komt te zitten als: waar begin ik met zoeken? Kan ik nog onderhandelen? Wat kan ik bieden? 

9,4 Beoordeeld

Klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij enorm trots op!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Bommelerwaard.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Ons woningaanbod in Zaltbommel

Makelaarsoord staat graag voor je klaar om een nieuwe woning te zoeken in Zaltbommel. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jouw past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Hierdoor wordt het vinden van een huis veel makkelijker. Je kan natuurlijk ook eerst zelf op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk hiervoor ons woningaanbod in Zaltbommel of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

Oeverwal 9

Ammerzoden
€ 575.000,- k.k.

Harenhof 25

Zuilichem
€ 279.000,- k.k.

Dominee Bakkerushof 24

Hedel
€ 529.000,- k.k.
Onder bod

Koningin Maximahof 4

Hedel
€ 525.000,- k.k.

Nijverheidsstraat 12

Kerkdriel
€ 1.150.000,- k.k.

Peerakker 15

Well
€ 500.000,- k.k.

Koningin Julianaplein 9

Hedel
€ 439.000,- k.k.

Reinaldstraat 46

Kerkdriel
€ 439.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Wellsedam 47

Ammerzoden
€ 389.000,- k.k.

Deken W.A. van Doornstraat 9

Hedel
€ 400.000,- k.k.

Wiekerseweg

Kerkdriel
€ 425.000,- k.k.
Onder bod

Kerkstraat 120

Kerkdriel
€ 639.000,- k.k.

Haarstraat 40a

Ammerzoden
€ 595.000,- k.k.
We hebben verschillende makelaars laten komen maar bij Joost hadden we gelijk een goed gevoel. Er zijn geweldige foto’s gemaakt en de eerste week al direct bezichtigingen. Er werd goed rekening gehouden met de online colleges die onze dochters hadden en bezichtigingen zoveel mogelijk daar omheen gepland. Onderhandelingen met koper liepen uiterst professioneel en daadkrachtig. Ik zou Makelaarsoord zeker aanbevelen!
Funda gebruiker
Verkoop

Stappenplan voor het kopen van een huis

Stap 1 | Op zoek naar een woning in Zaltbommel

Eerst moet je natuurlijk jouw droomhuis vinden. Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van een nieuwe woning. Natuurlijk kan je ook zelf op zoek. Bekijk dan ons woningaanbod in de regio.

  • Stap 2 | De bezichtiging

Als je een woning op het oog hebt ga je deze natuurlijk bezichtigen. Hulp nodig? Lees dan onze blog ‘Waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.’

  • Stap 3 | Hypotheekadvies en de verkoop van je huidige woning

Voor het bezichtigen is het handig om jezelf te verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Als het nodig is kunnen we je ook ondersteunen met de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning.

  • Stap 4 | Onderhandel met de verkoper

Je hebt je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper zijn begonnen. Hierbij kunnen we je helpen met de juiste biedingsstrategie en zorgen ervoor dat je niet teveel betaald.

  • Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd de onderhandeling is afgerond en de koopovereenkomst kan worden getekend. Onze makelaar controleert of alles in de overeenkomst klopt.

  • Stap 6 | Het huis financieren

Je bent nu klaar om de financiering af te ronden voor de hypotheek. Hiervoor helpen we je graag bij het taxatierapport voor je nieuwe woning.

  • Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Waarom een huis kopen in Zaltbommel

Zaltbommel kent vele voordelen. Het ligt in een prachtig rivierengebied, dichtbij de A2 en A15 en heeft een bruisende binnenstad. De stad is een veilige omgeving voor gezinnen en heeft goede scholen. Daarnaast ben je zowel met de auto en het openbaar vervoer binnen enkele minuten in Den Bosch en Utrecht. Zaltbommel ligt bij een prachtig natuurgebied waar je in de zomer en winter prachtig kan wandelen. Bij zomers weer kan je ook nog een een lekkere duik nemen in de rivier. Wil jij een huis kopen in Zaltbommel, waarbij je de ene dag kan genieten van de natuur en de andere dag van een bruisend centrum? Schakel dan een aankoopmakelaar in of neem een kijkje bij ons woningaanbod.

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een huis in Zaltbommel of zou jij ons graag in willen schakelen als aankoopmakelaar? Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel ons nu!