Huis kopen Zaltbommel

Een huis kopen in Zaltbommel is momenteel erg lastig. Het zijn roerige tijden in de huizenmarkt, waardoor het niet meevalt om nieuwe huis te vinden. Wij kunnen voorstellen dat je met veel vragen komt te zitten als: waar begin ik met zoeken? Kan ik nog onderhandelen? Wat kan ik bieden? 

9,4 Beoordeeld

Klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij enorm trots op!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Bommelerwaard.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Ons woningaanbod in Zaltbommel

Makelaarsoord staat graag voor je klaar om een nieuwe woning te zoeken in Zaltbommel. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jouw past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Hierdoor wordt het vinden van een huis veel makkelijker. Je kan natuurlijk ook eerst zelf op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk hiervoor ons woningaanbod in Zaltbommel of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

Schoolstraat 9

Well
€ 325.000,- k.k.

Fiep Westendorplaan 191

Zaltbommel
€ 379.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Kruisstraat 8

Kerkdriel
€ 337.000,- k.k.

Burg. van Goelst Meijerweg 15

Rossum
€ 650.000,- k.k.
Onder bod

Pinksterbloemstraat 2

Nederhemert
€ 445.000,- k.k.

Lavendel 5

Kerkdriel
€ 749.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Tolweg 2

Kerkdriel
€ 395.000,- k.k.

Paterstraat 32

Kerkdriel
€ 325.000,- k.k.

Kruidenlaan 72

Kerkdriel
€ 800.000,- k.k.
Onder bod

Uitingstraat 19c

Kerkdriel
€ 795.000,- k.k.
We hebben verschillende makelaars laten komen maar bij Joost hadden we gelijk een goed gevoel. Er zijn geweldige foto’s gemaakt en de eerste week al direct bezichtigingen. Er werd goed rekening gehouden met de online colleges die onze dochters hadden en bezichtigingen zoveel mogelijk daar omheen gepland. Onderhandelingen met koper liepen uiterst professioneel en daadkrachtig. Ik zou Makelaarsoord zeker aanbevelen!
Funda gebruiker
Verkoop

Stappenplan voor het kopen van een huis

Stap 1 | Op zoek naar een woning in Zaltbommel

Eerst moet je natuurlijk jouw droomhuis vinden. Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van een nieuwe woning. Natuurlijk kan je ook zelf op zoek. Bekijk dan ons woningaanbod in de regio.

  • Stap 2 | De bezichtiging

Als je een woning op het oog hebt ga je deze natuurlijk bezichtigen. Hulp nodig? Lees dan onze blog ‘Waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.’

  • Stap 3 | Hypotheekadvies en de verkoop van je huidige woning

Voor het bezichtigen is het handig om jezelf te verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Als het nodig is kunnen we je ook ondersteunen met de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning.

  • Stap 4 | Onderhandel met de verkoper

Je hebt je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper zijn begonnen. Hierbij kunnen we je helpen met de juiste biedingsstrategie en zorgen ervoor dat je niet teveel betaald.

  • Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd de onderhandeling is afgerond en de koopovereenkomst kan worden getekend. Onze makelaar controleert of alles in de overeenkomst klopt.

  • Stap 6 | Het huis financieren

Je bent nu klaar om de financiering af te ronden voor de hypotheek. Hiervoor helpen we je graag bij het taxatierapport voor je nieuwe woning.

  • Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Waarom een huis kopen in Zaltbommel

Zaltbommel, een pittoresk stadje gelegen in de prachtige provincie Gelderland, is een ideale plek om een huis te kopen. Of je nu op zoek bent naar rust en natuur of juist naar een levendige gemeenschap en culturele activiteiten, Zaltbommel biedt het allemaal. Hier zijn een aantal redenen waarom je zou moeten overwegen om een huis te kopen in Zaltbommel.

Ten eerste heeft Zaltbommel een rijke geschiedenis en een charmant historisch centrum. Het stadje dateert uit de middeleeuwen en heeft een goed bewaard gebleven stadsgezicht met prachtige oude panden, smalle straatjes en gezellige pleinen. Wandelend door de straten van Zaltbommel waan je jezelf in een andere tijd. Het historische centrum biedt talloze winkels, restaurants en cafés, waar je kunt genieten van de authentieke sfeer.

 

Daarnaast is Zaltbommel omgeven door schitterende natuur. Het stadje ligt aan de rivier de Waal en heeft een prachtig rivierlandschap. Je kunt hier heerlijk wandelen of fietsen langs de dijken en genieten van het weidse uitzicht. In de nabije omgeving vind je ook de Bommelerwaard, een groen en waterrijk gebied met mooie polders en karakteristieke dorpen. Natuurliefhebbers zullen zich hier zeker thuis voelen

 

Bovendien heeft Zaltbommel een uitstekende ligging met goede verbindingen naar andere steden. Het is slechts een korte afstand verwijderd van steden als Den Bosch, Utrecht en Nijmegen, die allemaal binnen handbereik liggen. Hierdoor kun je profiteren van de voorzieningen en het culturele aanbod van grotere steden, terwijl je toch in de rust en ruimte van Zaltbommel kunt wonen.

Een ander voordeel van het kopen van een huis in Zaltbommel is de sterke gemeenschapszin. Het stadje heeft een actief verenigingsleven en er worden regelmatig evenementen georganiseerd voor jong en oud. Denk aan festivals, markten, sportactiviteiten en culturele voorstellingen. Dit zorgt voor een levendige en gezellige sfeer waarin je je snel thuis zult voelen.

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een huis in Zaltbommel of zou jij ons graag in willen schakelen als aankoopmakelaar? Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Huis Kopen Zaltbommel

Bel ons nu!