Woningaanbod Den Bosch, Rosmalen en Bommelerwaard

 

Makelaarsoord is een ervaren makelaar met een uitgebreid woningaanbod in Den Bosch, Rosmalen en de Bommelerwaard. Bekijk hier ons actuele woningaanbod koopwoningen en huurwoningen. Ook voor het verkopen van je woning, nieuwbouw, taxaties en hulp bij hypotheken ben je bij ons aan het juiste adres. Gebruik de filter om snel door ons aanbod te navigeren! 

Nicolaas Hooijkaasstraat 15

Zuilichem
€ 275.000,- k.k.

Neerstraat 237

's-Hertogenbosch
€ 200.000,- k.k.

De Weikamp 4

Rosmalen
€ 575.000,- k.k.

Pastoor de Kroonstraat 289G

's-Hertogenbosch
€ 175.000,- k.k.

Beemstraat 6

Nieuwaal
€ 415.000,- k.k.

Dominee Bakkerushof 53

Hedel
€ 489.000,- k.k.

Hageland 1

Hedel
€ 489.000,- k.k.

Nocturneweg 21

Rosmalen
€ 550.000,- k.k.

Pater Veldmanlaan 33

Ammerzoden
€ 339.000,- k.k.

Geldersedam 37

's-Hertogenbosch
€ 325.000,- k.k.

Nocturneweg 5

Rosmalen
€ 565.000,- k.k.

Kerkstraat 11

Zaltbommel
€ 500.000,- k.k.

Huis te koop Den Bosch

Ben je van plan om een huis te kopen in Den Bosch, dan zijn wij jouw makelaar. Wij zijn een full-service makelaar met veel kennis en ervaring in regio s-Hertogenbosch. Wij werken met een team van enthousiaste makelaars die staan te popelen om het droomhuis voor jou en je partner te vinden. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en een goede begeleiding gedurende het hele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in Den Bosch, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

 

Meer informatie over huis kopen in Den Bosch.

 

Huis te koop Rosmalen

Ben je van plan om een huis te kopen in Rosmalen, dan zijn wij jouw aankoopmakelaar. Wij zijn een full-service makelaar met een kantoor in Rosmalen en makelaars uit de regio. Wij werken met een team van enthousiaste makelaars die staan te popelen om het droomhuis voor jou en je partner te vinden. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en een goede begeleiding gedurende het hele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in Rosmalen, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

 

Meer informatie over huis kopen in Rosmalen

 

Huis te koop Bommelerwaard

Ben je van plan om een huis te kopen in de Bommelerwaard, dan zijn wij jouw aankoopmakelaar. Wij zijn een full-service makelaar met een kantoor in Ammerzoden en een team van enthousiaste makelaars uit de regio die staan te popelen om het droomhuis voor jou en je partner te vinden. Wij hebben koopwoningen in o.a. Hedel, Zaltbommel, Rossum en Kerkdriel. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en een goede begeleiding gedurende het hele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in de regio Bommelerwaard, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

 

Meer informatie over huis kopen in Bommelerwaard

 

123
Call Now ButtonBel ons nu!