Woningaanbod Den Bosch en omstreken  

 

Op deze pagina vind je ons uitgebreide woningaanbod voor koopwoningen in Den Bosch en omstreken. Ben je van plan om een huis te kopen in de regio van Den Bosch, bekijk dan hier ons actuele aanbod. Misschien zit hier jouw droomhuis al tussen. Heb je specifieke wensen,? Neem dan contact met ons op. Vanwege ons brede netwerk in de regio zijn wij vaak op de hoogte van wat er allemaal speelt in de markt. Dankzij onze korte lijntjes kunnen we snel schakelen en vinden we vaak de ideale woning voor jou.

 

Naast een breed aanbod in Den Bosch zijn wij ook actief in de regio Zaltbommel. Zo hebben we een breed aanbod koopwoningen in Den Bosch, Rosmalen en de Bommelerwaard

 

Gebruik de filter om snel door ons aanbod te navigeren.

Langehof 23

Ammerzoden
€ 259.000,- k.k.

Neerstraat 71

's-Hertogenbosch
€ 165.000,- k.k.

Kweldam 3

Hedel
€ 619.000,- k.k.

Meester Herman van Ruggestraat 10

Hedel
€ 395.000,- k.k.

Haarstraat 8

Ammerzoden
€ 285.000,- k.k.

Edelmanstraat 10a

Kerkdriel
€ 369.000,- k.k.

Ipperakkeren 24

Kerkdriel
€ 319.000,- k.k.

Burgemeester Verdegaallaan 8

Hedel
€ 285.000,- k.k.

Barbaraplaats 47

's-Hertogenbosch
€ 299.000,- k.k.

Weegbree 8

's-Hertogenbosch
€ 550.000,- k.k.

Twaalfmorgenstraat 75

's-Hertogenbosch
€ 369.000,- k.k.

Wim Richtstraat 44

's-Hertogenbosch
€ 350.000,- k.k.

Koopwoningen in Den Bosch

Benieuwd welke woningen er te koop staan in Den Bosch? Op deze pagina een volledig overzicht met onze huidige aanbod koopwoningen in Den Bosch. Of je nu op zoek bent naar een huis in de Bossche binnenstad, vlakbij het centrum of daarbuiten, wij zorgen ervoor dat jij je droomhuis vindt. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en onze persoonlijke aanpak lukt het ons iedere keer weer om onze klanten gelukkig te maken. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in Den Bosch, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! 

 

Meer informatie over een huis kopen in Den Bosch.

 

Koopwoningen in Rosmalen

Benieuwd welke woningen er te koop staan in Rosmalen? Op deze pagina vind je een volledig overzicht met ons huidige aanbod koopwoningen in Rosmalen. Wij als makelaar uit de regio kunnen je helpen met het kopen van een huis in Rosmalen. Wij werken met een team van enthousiaste makelaars die staan te popelen om het droomhuis voor jou te vinden. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en de begeleiding gedurende het gehele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in Rosmalen, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

 

Meer informatie over een huis kopen in Rosmalen.

 

Koopwoningen in de Bommelerwaard

Benieuwd welke woningen er te koop staan in de Bommelerwaard? Op deze pagina een volledig overzicht met onze huidige aanbod koopwoningen in deze regio. Wij hebben koopwoningen in o.a. Hedel, Zaltbommel, Rossum en Kerkdriel. Wij zijn een full-service makelaar met een kantoor in Ammerzoden en een team van enthousiaste makelaars uit de regio die staan te popelen om het droomhuis voor jou te vinden. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en een goede begeleiding gedurende het gehele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in de regio Bommelerwaard, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Meer informatie over een huis kopen in de Bommelerwaard.

123
Call Now ButtonBel ons nu!