Woningaanbod Den Bosch en omstreken  

 

Op deze pagina vind je ons uitgebreide woningaanbod voor koopwoningen in Den Bosch en omstreken. Ben je van plan een huis te kopen in de regio van Den Bosch, bekijk dan hier ons actuele aanbod. Misschien zit hier jouw droomhuis al tussen. Heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Vanwege ons brede netwerk in de regio zijn wij vaak op de hoogte van wat er allemaal speelt in de markt. Dankzij onze korte lijntjes kunnen we snel schakelen en vinden we vaak het de ideale woning voor jouw en je partner. 

 

Naast een breed aanbod in Den Bosch zijn wij ook actief in de regio. Zo hebben we een breed aanbod koopwoningen in Rosmalen en de Bommelerwaard

 

Gebruik de filter om snel door ons aanbod te navigeren.

Schoolstraat 1

Well
€ 300.000,- k.k.

van Wandelenstraat 14

's-Hertogenbosch
€ 375.000,- k.k.

Haarstraat 14

Ammerzoden
€ 519.000,- k.k.

Jupitersingel 27

Rosmalen
€ 550.000,- k.k.

De Zanden 5

Hedel
€ 679.000,- k.k.

Hoge Heiligenweg 6

Ammerzoden
€ 500.000,- k.k.

Pastoor van der Meijdenstraat 3

Rosmalen
€ 325.000,- k.k.

Langehof 39

Ammerzoden
€ 339.000,- k.k.

President Kennedystraat 1a

Hedel
€ 395.000,- k.k.

Hertog Karellaan 35

Zaltbommel
€ 439.000,- k.k.

De Bleken 11

Rosmalen
€ 375.000,- k.k.

Zilverlinde 22

's-Hertogenbosch
€ 275.000,- k.k.

Huis kopen Den Bosch

Ben je van plan om een huis te kopen in Den Bosch, dan zijn wij jouw makelaar. Wij zijn een full-service makelaar met veel kennis en ervaring in regio s-Hertogenbosch. Of je nu op zoek bent naar een huis in de Bossche binnenstad, vlakbij het centrum of daarbuiten, wij zorgen ervoor om het droomhuis voor jou en je partner te vinden. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en onze persoonlijke aanpak lukt het ons iedere keer weer om onze klanten gelukkig te maken. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in Den Bosch, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

Meer informatie over huis kopen in Den Bosch.

 

Huis kopen Rosmalen

Ben je van plan om een huis te kopen in Rosmalen, dan zijn wij jouw aankoopmakelaar. Wij zijn een full-service makelaar met een kantoor in Rosmalen en makelaars uit de regio. Wij werken met een team van enthousiaste makelaars die staan te popelen om het droomhuis voor jou en je partner te vinden. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en een goede begeleiding gedurende het hele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in Rosmalen, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

Meer informatie over huis kopen in Rosmalen

 

Huis kopen Bommelerwaard

Ben je van plan om een huis te kopen in de Bommelerwaard, dan zijn wij jouw aankoopmakelaar. Wij zijn een full-service makelaar met een kantoor in Ammerzoden en een team van enthousiaste makelaars uit de regio die staan te popelen om het droomhuis voor jou en je partner te vinden. Wij hebben koopwoningen in o.a. Hedel, Zaltbommel, Rossum en Kerkdriel. Onze kracht zit hem in de communicatie, onze ervaring en een goede begeleiding gedurende het hele proces. Dus kies je voor Makelaarsoord als jouw makelaar in de regio Bommelerwaard, dan kies je voor een makelaar die om je geeft. Wij zijn pas tevreden als jij gelukkig bent! 

Meer informatie over huis kopen in Bommelerwaard

 

 

 

 

 

123
Call Now ButtonBel ons nu!