Makelaar Rosmalen

Voor een ervaren makelaar in Rosmalen ben je bij Makelaarsoord aan het juiste adres. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9,4 gemiddeld op Funda. Tijdens het verkoopproces proberen wij de verkoop zo simpel en duidelijk mogelijk voor je te houden ondanks de roerige huizenmarkt. Daarom houden wij het ook simpel en vinden we de communicatie tussen het belangrijkste. Eerlijkheid en duidelijkheid is wat je van ons kan verwachten. Op deze manier gaan wij opzoek naar de juiste koper voor je woning.

9,4 Gemiddeld

Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4 gemiddeld!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Rosmalen

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Verkoopmakelaar Rosmalen

Onze verkoopmakelaars zorgen ervoor dat je woning zonder zorgen wordt verkocht. Hierbij ondersteunen we je in het gehele proces. Van het maken van foto’s, de waardebepaling, de begeleiding van bezichtigingen tot het advies tijdens de onderhandeling. Ons team zou er alles aan doen om niet één koper te vinden, maar de juiste koper. Daarnaast hanteren wij een no cure, no pay garantie. Vinden wij geen koper, dan hoef je ook niet te betalen. Een garantie vanuit ons, omdat wij er zeker van zijn dat we jou kunnen helpen. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Makelaarsoord heeft ruim 20 jaar ervaring in Rosmalen. Naast onze jarenlange ervaring zijn wij natuurlijk ook een gecertificeerde makelaar. Wij zijn aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) dat erop toeziet dat alle taxaties volgens de opgestelde richtlijnen verlopen. Daarnaast zijn we in het bezit van een vastgoedcertificaat. Hierdoor wordt onze kwaliteit gewaarborgd door een onafhankelijke partij.

De mensen van Makelaarsoord hebben ons van A tot Z goed begeleid bij de verkoop van ons huis en zijn vanaf het begin af aan open en transparant naar ons geweest. Ze zijn de afspraken die gemaakt zijn netjes na gekomen. Kortom De verkoop was top geregeld, helemaal top!
Funda gebruiker
Verkoop

Neem contact met ons op

Wil jij je huis verkopen in Rosmalen of heb je vragen over onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen zo snel mogelijk te reageren. 

Bel ons nu!