Makelaar Rosmalen

Ben je van plan een woning in Rosmalen te kopen of te verkopen? Wij kennen de kansen, de markt, de valkuilen en de strategie├źn en kunnen je daarom goed adviseren.

 

 

In Rosmalen kopen met een makelaar

Wij zijn een klein team en beoordeeld door klanten als een sterk team. Zie de reviews van onze klanten hier

We zijn als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, ruim voordat ze op internet komen. Daarnaast is het fijn om te ervaren, waar je op moet letten bij het kopen van een woning in de regio van Rosmalen. Doordat we kleinschalig zijn, is het contact persoonlijk.

Een makelaar is een toegevoegde waarde om de juiste beslissingen te maken.

 

 

In Rosmalen verkopen met een makelaar

Ben je van plan om jouw woning te gaan verkopen en om te verhuizen naar Rosmalen? Wij zijn 4 aankoopmakelaars uit omgeving Rosmalen. Als makelaar hebben we veel kennis en ervaring in deze regio. We weten bijna alle informatie als het gaat om prijzen en waardes van woningen in de regio.

 

 

Aankoopmakelaar inschakelen
in Rosmalen

Er zijn ook vele voordelen voor het inhuren van een aankoopmakelaar. Bij de bezichtiging hebben wij ervaring in het lezen van bouwkundige tekeningen. We hebben een scherpe blik voor de technische mankementen in huis. We hebben snel inzicht in de kwaliteiten en de nadelen van een huis.

Je kunt ons inschakelen om de bezichtigingen te organiseren. Wat door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren, is dat wij professioneel bijstaan bij het onderhandelen met de prijs. Een professionele onderhandeling vergroot de kans op een deal.

 

 

Kosten van een makelaar inhuren Rosmalen

 

Tenslotte willen we je een eerlijke prijs vragen voor onze diensten. Voor ons staat een goede begeleiding voorop. Wij willen een fijne begeleiding tijdens het kopen of verkopen van een huis. Alles wat daarbij komt kijken, regelt Makelaarsoord graag samen met jou.

 

 

Hypotheek regelen voor een woning in Rosmalen

Naast bouwkundige kennis, kunnen we je indien gewenst adviseren over de juiste persoon die alles weet van hypotheken. En daarmee communiceren wij in jouw naam als dat alles gemakkelijker maakt.
Een eerste gesprek met elkaar dient er toe om jouw wensen duidelijk te krijgen. En van hieruit ontstaat een plan van aanpak. Jij geeft aan welke taken je zelf doet en welke je uitbesteedt aan ons. Stap 1: Neem contact met ons op