Makelaar Rosmalen

Op zoek naar een goede makelaar in Rosmalen? Wij kennen de kansen, de markt, de valkuilen en de strategieën en kunnen je daarom goed adviseren.

 

Huis in Rosmalen kopen met een makelaar

Wij zijn een klein team en beoordeeld door klanten als een sterk team. Zie de reviews van onze klanten hier.

Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, ruim voordat ze op internet komen. Daarnaast is het fijn om te ervaren waar je op moet letten bij het kopen van een woning in de regio van Rosmalen. Doordat we kleinschalig zijn, is het contact persoonlijk.

Een makelaar is een toegevoegde waarde om de juiste beslissingen te maken.

 

Huis in Rosmalen verkopen met een makelaar

Ben je van plan om jouw woning te verkopen en om te verhuizen naar Rosmalen?  Als makelaar hebben we veel kennis en ervaring in deze regio. We weten bijna alle informatie als het gaat om prijzen en waardes van woningen in de regio.

Er zijn ook vele voordelen voor het inhuren van een aankoopmakelaar. Bij de bezichtiging hebben wij ervaring in het lezen van bouwkundige tekeningen. We hebben een scherpe blik voor de technische mankementen in huis. We hebben snel inzicht in de kwaliteiten en de nadelen van een huis.

Je kunt ons inschakelen om de bezichtigingen te organiseren. Wat door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren, is het feit dat wij professioneel bijstaan bij het onderhandelen met de prijs. Een professionele onderhandeling vergroot de kans op een deal.

 

Kosten makelaar Rosmalen

Tenslotte willen we je een eerlijke prijs vragen voor onze diensten. Voor ons staat een goede begeleiding voorop. Wij willen een fijne begeleiding tijdens het kopen of verkopen van een huis. Alles wat daarbij komt kijken, regelt Makelaarsoord graag samen met jou.

 

Hypotheekadvies

Naast bouwkundige kennis, kunnen we je ook voorzien van passend hypotheekadvies. Wij communiceren in jouw naam als dat alles gemakkelijker maakt.
Een eerste gesprek met elkaar dient er toe om jouw wensen duidelijk te krijgen. En van hieruit ontstaat een plan van aanpak. Jij geeft aan welke taken je zelf doet en welke je uitbesteedt aan ons.

 

Stap 1: Neem contact met ons op. Dat kan telefonisch op 073 612 5515 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Ons team staat zowel buiten als binnen kantooruren voor je klaar.Call Now ButtonBel ons nu!