Makelaar Rosmalen

Op zoek naar een goede makelaar in Rosmalen? Wij zijn er voor jou om je te begeleiden met het verkopen of kopen van een woning in Rosmalen. Je bent van plan te verhuizen naar een andere stad. Daar kun je best een steun in de rug gebruiken. Een makelaar is een toegevoegde waarde om de juiste beslissingen te maken. Daarnaast is het fijn om te ervaren waar je op moet letten bij het verkopen van een woning.

Wij bieden meerdere diensten waarbij we ons uiterste best doen om je met een glimlach te zien. Allereerst willen we jou begrijpen en daarna een passend advies geven. Waar ben je op dit moment naar op zoek?

 

Aankoopmakelaar Rosmalen

 

Wij zijn een makelaar met een persoonlijke aanpak en begeleiden je bij het complete traject bij de aankoop van een woning in Rosmalen. Daarbij nemen wij de tijd en hebben de volledige aandacht voor jou gedurende het gehele aankoopproces. Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare aankoopmakelaar in de regio van Rosmalen, heb je hulp nodig bij de aankoop of heb je een gevalideerd taxatierapport nodig? Wij hebben de kennis, ervaring en de benodigde certificering in huis om jou te begeleiden bij deze werkzaamheden.

 

 

Verkoopmakelaar Rosmalen

 

Voor een goede en ervaren verkoopmakelaar in Rosmalen ben je bij ons aan het juiste adres. Als makelaar uit de regio hebben we veel kennis en ervaring in deze regio. We zetten deze kennis graag in om je te helpen bij het verkopen van je woning tegen de beste voorwaarden. Daarbij staan we je graag bij in het complete traject. Je kunt er ook voor kiezen om een deel door ons te laten overnemen. Een waardeschatting van jouw huis kunnen wij verzorgen. Zo bieden we je een taxatierapport waarbij we je informatie geven over de werkelijke waarde inclusief verkooptips. Neem hiervoor contact op met één van onze makelaars en ontvang vervolgens een passende aanbieding. Daarnaast kun je ons inschakelen om de bezichtigingen te verzorgen en te onderhandelen met de kopende partij over de prijs van een woning. Bij ons krijg je altijd een eerlijk en duidelijk tarief want we willen niet dat je achteraf voor verrassingen komt te staan. Wil je eerlijke adviezen en een goede begeleiding bij het verkooptraject, schakel dan Makelaarsoord in.

 

 

 

Voordelen Makelaarsoord als jouw Makelaar in Rosmalen

 

Wij zijn een klein team en beoordeeld door klanten als een sterk team. Voordelen om met ons samen te werken:

 

√ Jarenlange ervaring in verkoop en aankoop in Rosmalen

√ Al duizenden mensen en aankoop processen begeleid

√ Telefonisch bereikbaar buiten kantooruren en in het weekend

√ Zeer hoge klantenbeoordeling: Zie de reviews van onze klanten hier

√ Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, ruim voordat ze op internet komen.

 

Makelaar voor taxatie in Rosmalen

Wil je de marktwaarde van een woning weten voor de verkoop? Banken eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie uitvoert. Je bent bij ons verzekerd van een deskundig taxatierapport, dat zal worden opgeleverd door een van onze twee professionele taxateurs. Ter controle wordt de taxatie van de marktwaarde altijd door een de andere taxateur gecontroleerd. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waardoor we bevoegd zijn om deze taxatie voor je uit te voeren.

We kunnen je ook helpen met het taxeren van de woning, zodat je jouw hypotheek kunt organiseren of wijzigen. Door NRVT registratie, kunnen wij deze taxatie ook voor jou uitvoeren.

 

Full Service Makelaar Rosmalen

De dienstverlening van Makelaarsoord is opgebouwd uit een eerlijk tarief. Wij willen bereikbaar zijn voor meerdere doelgroepen. Het is mogelijk om een aantal taken bij ons te leggen en de rest zelf te organiseren. We kunnen ook de woningverkoop volledig over nemen.

Een eerste gesprek met elkaar dient er toe om jouw wensen duidelijk te krijgen. En van hieruit ontstaat een plan van aanpak. Jij geeft aan welke taken je zelf doet en welke je uitbesteedt aan ons.

 

Op zoek naar een goede Makelaar in Rosmalen?

Ben je overtuigd dat wij jouw makelaar in Rosmalen zijn? Neem contact met ons op. Dat kan telefonisch op 073 612 5515 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Ons team staat zowel buiten als binnen kantooruren voor je klaar.Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

Call Now ButtonBel ons nu!