Makelaar Kerkdriel

Ben je op zoek naar een goede makelaar in Kerkdriel? Makelaarsoord is jouw partner in het kopen en verkopen van een woning. Ook voor taxaties en hypotheekadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een makelaar is een toegevoegde waarde om de juiste beslissingen te maken.

 

Makelaar nodig in Kerkdriel?

Wij zijn een klein team en beoordeeld door klanten als een sterk team. Voordelen om met ons samen te werken:

√ Jarenlange ervaring in verkoop en aankoop in Kerkdriel

√ Al duizenden mensen en aankoop processen begeleid

√ Telefonisch bereikbaar buiten kantooruren en in het weekend

√ Zeer hoge klantenbeoordeling: Zie de reviews van onze klanten hier

√ Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, ruim voordat ze op internet komen.

 

Verkoop- en aankoopmakelaar Kerkdriel

Wij bieden meerdere diensten aan waarbij we ons uiterste best doen om een glimlach op jouw gezicht te krijgen. We willen allereerst jou begrijpen en daarna een passend advies geven. Waar ben je op dit moment naar op zoek?

Ben je van plan je woning te gaan verkopen en te verhuizen naar Kerkdriel? Als makelaars uit de regio hebben we veel kennis en ervaring in dit gebied. We weten bijna alle informatie als het gaat om prijzen en waardes van woningen in de regio.
Wij hebben ook ervaring op vlak van bouwkundige tekeningen en kwaliteiten en nadelen van een huis. Bij bezichtigingen heb je op deze manier je eigen bouwkundig adviseur bij je!

Je kunt ons inschakelen om de bezichtigingen te organiseren. Wat door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren is dat wij professioneel bijstaan bij het onderhandelen met de prijs. De kans wordt zoveel malen groter wanneer de communicatie tussen makelaar en tegenpartij wordt gedaan.

Prijs makelaar Kerkdriel

Tenslotte willen we je alleen een eerlijke prijs vragen. Voor ons staat een goede begeleiding voorop. Voor een fijne begeleiding tijdens het kopen van een huis en alles wat daarbij komt kijken, schakel Makelaarsoord in!

 

Hypotheekadvies

Naast bouwkundige kennis kunnen we je voorzien van passend hypotheekadvies. Wij kunnen indien gewenst communiceren in jouw naam als dat alles gemakkelijker maakt.

Een eerste gesprek met elkaar dient er toe om jouw wensen duidelijk te krijgen. En van hieruit ontstaat een plan van aanpak. Jij geeft aan welke taken je zelf doet en welke je uitbesteedt aan ons.

Stap 1: Neem contact met ons op. Dat kan telefonisch op 073 612 5515 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Ons team staat zowel buiten als binnen kantooruren voor je klaar.Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

Call Now ButtonBel ons nu!