Makelaar Den Bosch

gouden draak den bosch
brede haven den bosch
paleiskwartier den bosch

Ben je op zoek naar een goede makelaar in Den Bosch en omstreken? Makelaarsoord is een jong en fris makelaarskantoor met kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Wij zijn er voor jou, om je te begeleiden gedurende het hele proces van het kopen of verkopen van een woning in ‘s-Hertogenbosch. In de toch al zo snelle en roerige woningmarkt vandaag de dag is het verstandig om een makelaar uit de regio in te schakelen. Een makelaar is van toegevoegde waarde om de juiste beslissingen te maken. Vooral als je nog geen ervaring hebt, is het fijn om te ervaren waar je allemaal rekening mee moet houden bij het kopen of verkopen van een woning. Deze makelaar kunnen wij voor jou zijn! 

VastgoedPro Makelaar Den Bosch

Bij Makelaarsoord staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook aangesloten bij VastgoedPro. Dit is de beroepsvereniging voor vastgoed professionals dat staat voor een bepaalde kwaliteitsstandaard voor makelaars in Nederland. Een VastgoedPro makelaar moet voldoen aan strenge kwaliteits- en opleidingseisen. Hierdoor is de kwaliteit dus gewaarborgd. 

 

Gecertificeerd Makelaar Den Bosch voor waarborging van kwaliteit

Om de kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen zijn wij ook aangesloten bij verschillende andere instellingen en beschikken we over de nodige certificaten. Zo zijn we aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) dat erop toeziet dat alle taxaties volgens de daarvoor opgestelde richtlijnen verlopen. Daarnaast zijn we in het bezit van een Vastgoedcert. 

Prettige contact met makelaars. Zeer deskundig op het gebied van huizenverkoop. Ontzorgt enorm en is de investering meer dan waard.

Aankoopmakelaar Den Bosch

Makelaarsoord is de juiste keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare aankoopmakelaar in regio Den Bosch. Met een persoonlijke aanpak begeleiden wij jou in het complete aankoopproces. Dankzij onze kennis van de regio en onze korte lijntjes zijn we altijd snel op de hoogte van wat er op de markt komt. Zelfs nog voordat het op internet komt te staan. Hierdoor maak je bij ons een grote kans dat jij je droomhuis vindt. Bovendien zijn we goed bereikbaar voor vragen houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Verkoopmakelaar Den Bosch en omstreken 

Ook voor het verkopen van je woning zijn wij jouw verkoopmakelaar. Als verkoopmakelaar uit de regio hebben we veel kennis en ervaring in ons werkgebied dat bestaat uit o.a. Den Bosch, Rosmalen en Vught. We zetten deze kennis graag in om je te helpen bij het verkopen van je woning tegen de beste voorwaarden. We staan je graag bij in het complete traject maar je kunt er ook voor kiezen om een deel door ons te laten overnemen. Zo kunnen we een waardeschatting van jouw huis verzorgen. Je krijgt dan van ons een taxatierapport waarbij we je informatie geven over de werkelijke waarde inclusief verkooptips. Daarnaast kun je ons inschakelen om de bezichtigingen te verzorgen en te onderhandelen met de kopende partij over de prijs van een woning. We bieden je altijd een eerlijk en duidelijk tarief want we willen niet dat je achteraf voor verrassingen komt te staan. Wil je eerlijke adviezen en een goede begeleiding bij het verkooptraject, schakel dan Makelaarsoord in.

Makelaar voor taxatie in Den Bosch

Wil je graag een taxatie voor je woning in Den Bosch? Makelaarsoord is ook gecertificeerd taxateur. Dat wil zeggen dat wij jou kunnen voorzien van een deskundig en valide taxatierapport voor je woning. Je bent bij ons verzekerd van een deskundig taxatierapport, dat zal worden opgeleverd door een van onze twee professionele taxateurs. Ter controle wordt de taxatie van de marktwaarde altijd door een de andere taxateur gecontroleerd. We kunnen je ook helpen met het taxeren van de woning, zodat je jouw hypotheek kunt organiseren of wijzigen. Door NRVT registratie, kunnen wij deze taxatie ook voor jou uitvoeren.

Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waardoor we bevoegd zijn om deze taxaties voor je uit te voeren.

Makelaarsoord als full service makelaar in omgeving Den Bosch, Rosmalen en Vught.

De dienstverlening van Makelaarsoord is opgebouwd uit een eerlijk tarief. Wij willen bereikbaar zijn voor meerdere doelgroepen. Het is mogelijk om een aantal taken bij ons te leggen en de rest zelf te organiseren. We kunnen ook de woningverkoop volledig over nemen.

Een eerste gesprek met elkaar dient ertoe om jouw wensen duidelijk te krijgen. En van hieruit ontstaat een plan van aanpak. Jij geeft aan welke taken je zelf doet en welke je uitbesteedt aan ons.

Voordelen Makelaarsoord als jouw Makelaar Den Bosch

Persoonlijke Aanpak

Full Service

No Cure, No Pay

Thuis in de Regio

Breed Netwerk

Snel & Direct Contact

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wil je een huis kopen in Den Bosch of je huis verkopen en ben je geïnteresseerd in Makelaarsoord als jouw Makelaar in Den Bosch? Neem dan nu contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen in Rosmalen of Ammerzoden. Voor een afspraak kun je ons bereiken op 073 612 5515 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder. Ons team en de koffie staan voor je klaar!Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

Ons werkgebied

 

Den Bosch – Rosmalen – Vlijmen – Hedel – Vught – Drunen – Zaltbommel – Ammerzoden – Velddriel – Kerkdriel – Alem – Bruchem – Rossum – Cromvoirt – Berlicum – Den Dungen – Schijndel – Hoenzadriel – Gewande – Empel – Wordragen – Well – Oensel – Hurwenen – Rome – Aalst – Nederhemert – Delwijnen – Bern – Engelen

 

Call Now ButtonBel ons nu!