Een huis kopen in Kerkdriel is momenteel erg lastig. Het zijn roerige tijden in de huizenmarkt, waardoor het niet meevalt om een nieuw huis te vinden. Wij kunnen voorstellen dat je met veel vragen komt te zitten als: waar begin ik met zoeken? Kan ik nog onderhandelen? Wat kan ik bieden? 

9,4 Beoordeeld

Klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij enorm trots op!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Kerkdriel.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Ons woningaanbod in Kerkdriel

Makelaarsoord staat graag voor je klaar om een nieuwe woning te zoeken in Kerkdriel. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jouw past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Hierdoor wordt het vinden van een huis veel makkelijker. Je kan natuurlijk ook eerst zelf op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk hiervoor ons woningaanbod in Kerkdriel of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

Tolweg 2

Kerkdriel
€ 395.000,- k.k.

Paterstraat 32

Kerkdriel
€ 325.000,- k.k.

Duitse Weistraat 9a

Kerkdriel
€ 589.000,- k.k.

Kruidenlaan 72

Kerkdriel
€ 800.000,- k.k.
Onder bod

Kromsteeg 56

Kerkdriel
€ 579.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Julianastraat 7

Kerkdriel
€ 595.000,- k.k.
We hebben verschillende makelaars laten komen maar bij Joost hadden we gelijk een goed gevoel. Er zijn geweldige foto’s gemaakt en de eerste week al direct bezichtigingen. Er werd goed rekening gehouden met de online colleges die onze dochters hadden en bezichtigingen zoveel mogelijk daar omheen gepland. Onderhandelingen met koper liepen uiterst professioneel en daadkrachtig. Ik zou Makelaarsoord zeker aanbevelen!
Funda gebruiker
Verkoop

Stappenplan voor het kopen van een huis

Stap 1 | Op zoek naar een woning in Kerkdriel

Eerst moet je natuurlijk jouw droomhuis vinden. Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van een nieuwe woning. Natuurlijk kan je ook zelf op zoek. Bekijk dan ons woningaanbod in de regio.

  • Stap 2 | De bezichtiging

Als je een woning op het oog hebt ga je deze natuurlijk bezichtigen. Hulp nodig? Lees dan onze blog ‘Waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.’

  • Stap 3 | Hypotheekadvies en de verkoop van je huidige woning

Voor het bezichtigen is het handig om jezelf te verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Als het nodig is kunnen we je ook ondersteunen met de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning.

  • Stap 4 | Onderhandel met de verkoper

Je hebt je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper zijn begonnen. Hierbij kunnen we je helpen met de juiste biedingsstrategie en zorgen ervoor dat je niet teveel betaald.

  • Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd de onderhandeling is afgerond en de koopovereenkomst kan worden getekend. Onze makelaar controleert of alles in de overeenkomst klopt.

  • Stap 6 | Het huis financieren

Je bent nu klaar om de financiering af te ronden voor de hypotheek. Hiervoor helpen we je graag bij het taxatierapport voor je nieuwe woning.

  • Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Koopwoningen in het grote dorp Kerkdriel

Binnen de gemeente Maasdriel is Kerkdriel het grootste dorp met de meeste voorzieningen. Meerdere supermarkten, een bakker, een drogisterij, en vele andere gemakken. Het dorp is daarom ook erg populair bij Kerkdrielenaren en inwoners van omliggende dorpen. Mede dankzij de bouw van het nieuwe winkelcentrum en een uitgebreid aanbod van nieuwbouwprojecten en bestaande woningen. Van grote villa’s tot prachtige dijkwoningen en eengezinswoningen is er ruimte voor iedereen. Tevens staat Kerkdriel bekend om de jaarlijkse activiteiten rondom carnaval en de kermis. Een gezellige sfeer waar veel mensen uit de gemeente Maasdriel op af komen.

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een huis in Kerkdriel of zou jij ons graag in willen schakelen als aankoopmakelaar? Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.