Wil jij een huis kopen in Rosmalen? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat je met veel vragen kom te zitten. Zoals; waar begin ik met het zoeken van mijn droomhuis? Wat is het juiste bod? Bij Makelaarsoord helpen wij jou graag met al jouw woonvragen

Huis te koop in Rosmalen

Op deze pagina vindt je ons woningaanbod in Rosmalen. Staat er een huis bij waar je interesse in hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen graag met het vinden van jouw droomhuis! Samen kijken we naar jouw wensen en bespreken we wat voor soort woning daar het beste bij past.

Bekijk hieronder ons woningaanbod in Rosmalen of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

Huidige huizen aanbod in Rosmalen

Stappenplan voor het kopen van een huis in Rosmalen

Stap 1 | Financiële situatie

Je wilt op zoek naar een nieuwe woning. Dat is een spannende stap, dat begrijpen wij. Daarom adviseren wij je om eerst inzage te krijgen in jouw financiële situatie. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Zo weet je – al voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis – waar je aan toe bent en kan je zoektocht gericht van start gaan

Stap 2 | Op zoek naar een woning in Rosmalen

Je hebt jouw woonwensen op een rijtje gezet en je weet wat je maximaal kunt uitgeven aan een woning. Dat betekent dat je zoektocht kan beginnen! Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van jouw nieuwe woning. Natuurlijk raden wij je aan om ook zelf het actuele woningaanbod in Rosmalen en omgeving op de voet te volgen. Dit kan natuurlijk op Funda, maar ook hier – op onze website – vind je het meest actuele aanbod.

Stap 3 | De bezichtiging

Je hebt je oog laten vallen op een woning. En de volgende stap is natuurlijk om deze te gaan bezichtigen om te kijken of het huis aan je verwachtingen en wensen voldoet. Er zijn nogal wat zaken waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.

Hulp nodig? Onze aankoopmakelaar kan je hierin begeleiden, zo kijkt hij  onder andere of de woning goed is onderhouden en je adviseren over een bouwkundig rapport.

Stap 4 | Bod uitbrengen op je droomhuis

Het was liefde op het eerste gezicht! Je heb je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper kan beginnen.

Je breekt je hoofd over het uitbrengen van een geschikt bod. Te veel betalen voor de woning; nee, dat wil je natuurlijk niet! Maar wat is té veel? En wat is nou een verantwoord bod? Het schot in de roos?! De aankoopmakelaar van Makelaarsoord adviseert je over de juiste onderhandelingsstrategie en begeleiden je graag bij de aankoop van jouw droomhuis.

Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd! Jullie – koper en verkoper – hebben een akkoord bereikt over de prijs, de opleverdatum, de ontbindende voorwaarden en roerende zaken. Dan is het nu tijd voor de volgende stap in het aankoopproces; het ondertekenen van de koopovereenkomst. Maar voordat jij je handtekening zet, neemt onze aankoopmakelaar de koopakte door en controleert of deze inhoudelijk klopt met hetgeen jullie – koper en verkoper – overeengekomen zijn. Naderhand zal hij zijn bevindingen met jou bespreken zodat jij precies weet waarvoor je tekent.

Stap 6 | Het huis financieren

De handtekening is gezet. De ontbindende voorwaarden zijn ingegaan; dit is de tijd waarin jij de kans krijgt samen met de hypotheekverstrekker de puntjes op de i te zetten en de financiering voor de hypotheek helemaal rond te krijgen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verkrijgen van een taxatierapport van jouw nieuwe woning. Ook hiervoor kun je de hulp inroepen van Makelaarsoord.

Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Het team van makelaarsoord

Team. Sommigen leggen de letters van het woord team uit als: Together Everyone Achieves More.

 

En zonder nu hier zweverig te gaan doen. Het is wel waar! Samen bereiken we meer. De toppers van Makeloorsoord zijn allemaal even belangrijk in de dienstverlening naar onze klanten. Naar jou dus!

 

Wij staan voor je klaar om op zoek te gaan naar jouw droomhuis in Rosmalen. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jou past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Jij blij, wij blij. Dat is onze filosofie.

9,4 Beoordeeld

Klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij enorm trots op!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Rosmalen

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

We hebben verschillende makelaars laten komen maar bij Joost hadden we gelijk een goed gevoel. Er zijn geweldige foto’s gemaakt en de eerste week al direct bezichtigingen. Er werd goed rekening gehouden met de online colleges die onze dochters hadden en bezichtigingen zoveel mogelijk daar omheen gepland. Onderhandelingen met koper liepen uiterst professioneel en daadkrachtig. Ik zou Makelaarsoord zeker aanbevelen!
Funda gebruiker
Verkoop

Makelaarsoord

Bij Makelaarsoord zijn we er van overtuigd dat een huis kopen of via ons je gegarandeerd meer oplevert. Meer plezier in het proces, meer duidelijkheid tijdens het traject, meer persoonlijke aandacht, meer waar voor je geld. Het vervelende is, dat kunnen we zelf wel zeggen. Maar dat doet iedereen. Wij laten daarom liever de cijfers spreken. Want onze klanten waarderen ons vast niet voor niets met een gemiddelde van 9,4.

 

Zelf ondervinden? Neem contact met ons op!

 

Makelaarsoord is dé makelaar met een nieuwe stijl en wij werken vanuit de kantoren in Rosmalen, Ammerzoden en Kerkdriel. Zo zijn wij erg bekend met de huizenmarkt in Rosmalen en kennen wij de reilen en zeilen in deze omgeving. Wij adviseren, inventariseren en hebben een netwerk van professionals Makelaarsoord heeft ruim 20 jaar ervaring. Naast onze ervaring zijn wij natuurlijk ook een gecertificeerde makelaar!

huis kopen Rosmalen

Waarom een huis kopen in Rosmalen?

Rosmalen is een stad gelegen aan de rand van Den Bosch op een centrale plek in Nederland. De snelweg A2 verbindt Rosmalen met steden als Eindhoven en Utrecht.

Rosmalen telt elf basisscholen, twee scholen voor speciaal onderwijs en een middelbare school. In het centrum vind je gezellige horecazaken, gespecialiseerde winkels en een groot aanbod aan kledingwinkels. Rosmalen heeft het allemaal. En wil je nou een dagje uit om te gaan shoppen of cultuur te snuiven, dan ben je – met de trein of bus – zo in de grote buurstad Den Bosch. Dat maakt Rosmalen een populaire stad om in te wonen, zeker ook voor starters en jonge gezinnen.

VOOR DE BESTE SERVICE MOET JE BIJ MAKELAARSOORD ZIJN

Ben jij op zoek naar een koopwoning in Rosmalen of wil jij ons graag inschakelen als aankoopmakelaar?

 

Ons kantoor is uitstekend bereikbaar via alle denkbare kanalen zoals telefoon, website of email. Maar wat we misschien wel het leukste vinden is als je de deur openduwt van ons kantoor in Rosmalen en even binnen komt lopen!

 

Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel ons nu!