Wij zijn Makelaarsoord.

Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Maak kennis met ons jonge en gepassioneerde team wij werken vanuit kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive is ervoor te zorgen dat er voor jou nieuwe deuren opengaan. We willen je verrassen. Als jij gelukkig bent dan zijn wij dat ook!
Met onze jarenlange ervaring in de regio Den Bosch, Rosmalen, Empel en Bommelerwaard kennen wij het reilen en zeilen van de huizenbranche in deze omgeving. Deze kennis gecombineerd met onze unieke aanpak maakt ons Makelaarsoord!

Joost van den Oord | Makelaarsoord

Joost van den Oord

Eigenaar Makelaarsoord

Richan Kreling | Makelaarsoord

Richan Kreling

Makelaar – Taxateur

Jeroen van Osch | Makelaarsoord

Jeroen van Osch

Makelaar – Financieel adviseur

Joske Peffer | Makelaarsoord

Joske Peffer

Officemanager / Assistent makelaar

De basis: communicatie

Het lijkt vanzelfsprekend, maar communicatie vormt de basis van onze werkwijze. Luisteren naar de wensen van de klant, advies tijdens de verkoop van je woning en een terugkoppeling op maat. Allemaal zaken die van belang zijn voor de uiteindelijke verkoop of aankoop van je woning. Wij zijn de betrokken makelaar die communiceert. Een makelaar die eerlijk is en zorgt dat je uiteindelijk een beetje dichterbij jouw (nieuwe) bestemming komt.

Full-service

Wij bieden je full-service. En dat houdt meer in dan alleen de woning op Funda; adviseren, inventariseren en een netwerk van professionals onderhouden maakt ons tot de veelzijdige partner tijdens de aan- of verkoop van je woning. Daarnaast taxeren wij, adviseren, treden op als aankoopmakelaar en staan je bij tijdens de hypotheekverstrekking in Rosmalen, Den Bosch en de Bommelerwaard. Makelaarsoord is de maatwerk-makelaar die het optimale haalt uit je woning, maar des te meer nog: je wensen en toekomst.

Geïnteresseerd in de diensten van Makelaarsoord?

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team via 073  612 55 15 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder.    Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

    Groepsfoto - Home | Makelaarsoord
    Groepsfoto 3 - Home | Makelaarsoord
    Bel ons nu!