Wij zijn Makelaarsoord.

Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Maak kennis met ons jonge en gepassioneerde team, want wij staan voor je klaar. Wij werken vanuit onze kantoren in Rosmalen en Kerkdriel. Bij ons draait het om jou. Onze drive is ervoor te zorgen dat er voor jou nieuwe deuren opengaan. We willen je verrassen, als jij gelukkig bent dan zijn wij dat ook! Met onze jarenlange ervaring in de regio Den Bosch en de Bommelerwaard kennen wij het reilen en zeilen van de huizenbranche in deze omgeving. Deze kennis gecombineerd met onze persoonlijke aanpak maakt ons Makelaarsoord!

Joost van den Oord | Makelaarsoord

Joost van den Oord

Eigenaar Makelaarsoord

Richan Kreling | Makelaarsoord

Richan Kreling

Makelaar – Taxateur

Joske Peffer | Makelaarsoord

Joske Peffer

Officemanager / Assistent makelaar

De basis: communicatie

Het lijkt vanzelfsprekend, maar communicatie vormt de basis van onze werkwijze. Luisteren naar de wensen van de klant, advies tijdens de verkoop van je woning en een terugkoppeling op maat. Allemaal zaken die van belang zijn voor de uiteindelijke verkoop- of aankoop van je woning. Wij zijn de betrokken makelaar die communiceert.

Full-service

Wij bieden je full-service. En dat houdt meer in dan alleen de woning op Funda plaatsen; adviseren, inventariseren en een netwerk van professionals onderhouden maakt ons tot de veelzijdige partner tijdens de verkoop of aankoop van je woning. Daarnaast taxeren wij, adviseren, treden op als aankoopmakelaar en staan je bij tijdens de hypotheekverstrekking. Makelaarsoord is de maatwerk-makelaar die het optimale haalt uit de verkoop van je woning, maar des te meer nog: je wensen en toekomst!

Geïnteresseerd in de diensten van Makelaarsoord?

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 073 612 5515 of 0418 219 000 of stuur een bericht via het contactformulier of middels de Whatsapp button.    Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

    Groepsfoto - Home | Makelaarsoord
    Groepsfoto 3 - Home | Makelaarsoord
    Bel ons nu!