Kloosterstraat 25,
Zaltbommel

€ 565.000,- k.k.

Kloosterstraat 25,
Zaltbommel
Beschikbaar
  • Vraagprijs€ 565.000,- k.k.
  • Woonopp.126 m2
  • Kamers5
  • Typehoekwoning
  • Perceelopp.160 m2
  • Bouwjaar1750

In het pittoreske vestingstadje Zaltbommel is deze prachtige hoekwoning gelegen in een van de sfeervolle straatjes die het historische centrum van Zaltbommel rijk is. Het betreft hier een goed onderhouden woning met smaakvolle elementen, een garage en sfeervolle stadstuin. De woning is gelegen onder de rook van de Bommelse toren op loopafstand van de Waal, stadswallen, winkels, terrassen en restaurants. Uniek aan deze woning is dat hij voorkomt op de spookgotenroute. Als een van de eerste woningen in Zaltbommel zit dit duo als sinds 1993 ‘verstopt’ in de goot.

Begane grond
De voordeur van de woning bevindt zich aan de voorzijde en is toegankelijk via het idyllische stoepje. De entree met meterkast en het toilet is knus en via de deur is de lichte living toegankelijk. De half open keuken is aan de voorzijde gesitueerd met een mooie blik op de straat. De keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap en oven. Aan de achterzijde is ruimte genoeg voor een grote eetkamertafel en vanuit hier is ook de tuin toegankelijk. De grote raampartijen hier zorgen voor aangenaam lichtinval. Aansluitend is er nog een riante zitkuil waar een grote (hoek)bank geplaatst kan worden. Deze verdieping heeft verder nog een tweetal vaste kasten en een garage die vanuit de living te bereiken is. Hier is de CV ketel aanwezig, evenals de aansluitingen voor het witgoed.

Eerste verdieping
Via de authentiek trap in de woonkamer is de eerste verdieping toegankelijk. Hier bevinden zich maar liefst vier nette slaapkamers. Twee van de vier slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten die zorgen voor voldoende opbergruimte. Centraal op de verdieping is de badkamer te vinden. Deze is ruim van opzet en heeft een ligbad, douche en wastafel. Verder is de overloop in het rechter gedeelte van de woning ontzettend ruim dat hier prima een werk- of speelruimte gecreëerd kan worden. Volop mogelijkheden op deze verdieping.

Zolder
Via de vlizotrappen, beide te vinden op een van de slaapkamers, is de handige bergzolder te bereiken. Deze biedt voldoende ruimte voor het opbergen van de spulletjes.

Exterieur
Achter de woning ligt de verrassend diepe stadstuin met achterom en zicht op de Bommelse toren. Het is hier heerlijk genieten van het zonnetje tijdens de warmere dagen. Op zoek naar schaduw? Dit kan onder de knusse veranda achterin de tuin. De tuin is verder netjes aangelegde met een groot terras en mooie groene borders. Je ervaart hier privacy en rust met op loopafstand het levendige centrum.

Omgeving
Zaltbommel is een gezellig vestingstadje aan de Waal met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Veel mensen kennen het stadje van de stompe-toren-zonder-spits. Vanaf de mooie Waalbrug zie je ook de kleine bewoonde watertoren en de stadswallen. Daarachter ligt het oude en ommuurde deel van het stadje Zaltbommel. De geschiedenis is er overal voelbaar. Zaltbommel beschikt over een ruim en divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden en biedt daarnaast volop parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Tevens is de binnenstad van Zaltbommel uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer (NS-station op loopafstand en bushalte om de hoek) en binnen enkele minuten bevindt u zich op de A2. Op steenworp vindt u een supermarkt, rivier de waal met haar uiterwaarden en het stadspark. Dit alles in combinatie met in de directe omgeving belangrijke uitvalswegen, openbaar vervoer en bruisend en bourgondisch ’s-Hertogenbosch, maakt dit tot een unieke plek.

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 565.000,- k.k.

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
in centrum

Indeling

Perceel oppervlakte
160 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
126 m2
Inhoud
519 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Overdracht

Soorten warm water
c.v.-ketel

Buitenruimte

Tuintypen
achtertuin
Kwaliteit
normaal
Totale oppervlakte
70 m2

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
betaald parkeren, parkeervergunningen

Dak

Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
goed
Waardering
goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
dakraam, tv kabel

Meer weten over deze woning? Laat je terugbellen door Makelaarsoord!

    Bel ons nu!