Tinbergenplantsoen 33,
Zaltbommel

€ 479.000,- k.k.

Tinbergenplantsoen 33,
Zaltbommel
Beschikbaar
  • Vraagprijs€ 479.000,- k.k.
  • Woonopp.116 m2
  • Kamers5
  • Typetussenwoning
  • Perceelopp.112 m2
  • Bouwjaar2019

In de nieuwe, geliefde woonwijk ‘De Virieupark’ ligt deze instapklare tussenwoning op loopafstand van het stadspark en de binnenstad. De woning is volledig instapklaar en voorzien van een hoogwaardige afwerking. Het pand is uitgerust met 9 zonnepanelen en voorzien van energielabel A.

De woning maakt deel uit van prachtige rij met uitzicht op het plantsoen. De mooie woonwijk, gebouwd in 2019, kenmerkt zich door de fraaie chaletstijl van eind 19e eeuw. De wijk is ruim opgezet, met veel groen, voldoende parkeerplaatsen en speeltoestellen.

Begane grond
Via de hal met het nette toilet en trapopgang naar de eerste verdieping is de woonkamer te bereiken. Met de keuken aan de voorzijde is er vanuit hier een mooi uitzicht op het plantsoen. De nette, lichte keuken heeft een schiereiland met een 5-pits gasfornuis. Daarnaast is er nog de koelkast, combioven en vaatwasser die het tot een compleet plaatje maakt.
Aan de achterzijde is het zitgedeelte. Hier is voldoende plaats voor een hoekbank en tv meubel. De loopdeur geeft toegang naar de achtertuin. De raampartijen zorgen voor een fijne lichte woonkamer.
Verder is er nog een trapkast die voldoende ruimte biedt voor opslag en is de begane grond voorzien van een fraaie laminaat vloer.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer heeft meer dan genoeg ruimte en is voorzien van een grote inbouwkast en is voorzien van een airco. De badkamer is afgewerkt in een lichte kleurstelling met mooie details. De douche, het toilet en de wastafel met meubel maken dit tot een aangename ruimte. Ook hier is de gehele verdieping laminaatvloer gelegd.

Tweede verdieping
De vaste trap geeft toegang tot de ruime zolderverdieping. Hier zou een extra slaapkamer gecreëerd kunnen worden. Er blijft dan nog een extra ruimte over om een wasruimte te maken met witgoedapparatuur. Achter de knieschotten is voldoende ruimte voor het opbergen van de spullen. Ook hier is weer dezelfde vloerafwerking te vinden als op de begane grond en eerste verdieping.

Exterieur
De woning beschikt aan de achterzijde over een fijne onderhoudsvriendelijke tuin met geïsoleerde berging. Aan de woning vast is een mooie overkapping gecreëerd die zorgt voor de nodige schaduw. Aan de achterzijde is er voldoende parkeergelegenheid die toegankelijk is via de afsluitbare poortdeur in de achtertuin.

De entree van de woning is bereikbaar via een voetpad met fraai uitzicht over het plantsoen.

Omgeving
De gezellige vestingstad Zaltbommel is gelegen in het Gelderse Rivierenland, direct ten zuiden van rivier de Waal. Vanaf de imposante brug over de Waal heb je een bijzonder zicht op de stad, met de karakteristieke stadswal en de kenmerkende stompe toren zonder spits, te midden van het typische rivierenlandschap van de Bommelerwaard.
Het Zaltbommel van nu is uitgegroeid tot een stad met ruim 12.000 inwoners. De stad is een eerlijke plek om te wonen, te werken en te recreëren. Het voorzieningenniveau is dan ook uitstekend, met een breed winkelaanbod en tal van mogelijkheden op het gebied van onderwijs, zorg, sport en recreatie. De ligging van Zaltbommel in het hart van Nederland is ideaal. Via de oprit naar de A2, het treinstation en de haven ligt de rest van het land aan je voeten.

Starters opgelet! Kopers van 18 tot 35 jaar betalen in 2024 geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een eerste woning als de woning niet duurder is dan € 510.000,-. Zonder deze vrijstelling betaal je normaal 2% overdrachtsbelasting. Informeer bij de makelaar naar de voorwaarden!

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 479.000,- k.k.

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging

Indeling

Perceel oppervlakte
112 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
116 m2
Inhoud
409 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Overdracht

Soorten warm water
c.v.-ketel

Buitenruimte

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
verzorgd

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren

Dak

Dak type
zadeldak
Dak materialen
pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
goed tot uitstekend
Waardering
goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, airconditioning

Meer weten over deze woning? Laat je terugbellen door Makelaarsoord!

    Bel ons nu!