Erf Ammersoyen
Tweekapper type Ridder

€ 289.500,-

Twee onder één kapwoning type Ridder

De woning kenmerkt zich door de jaren dertig architectuur en de ruime opzet. De aangeboden opties bieden de mogelijkheid om de woning naar eigen wens in te richten. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Het niveau van afwerking

De buitengevels bestaan uit fraai baksteen metselwerk. De daken zijn voorzien van keramische dakpannen. De buitenkozijnen, -ramen en -deuren zijn van hardhout en waar zinvol voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd conform de huidige regelgeving. Voor alle woningen geldt dat de gevels, vloeren en daken over een hoge isolatiewaarde beschikken. Overal wordt een hoog rendementsketel toegepast. Tevens worden er op de daken van de woningen “zonnepanelen” aangebracht.

Jouw ideale keuken

De keuken is de plek in huis waar je kookt, eet, werkt en geniet. Daarom is het van belang dat de keuken jouw ideale leefkeuken wordt.

Om je de maximale vrijheid te bieden om de keuken geheel naar eigen stijl in te richten, zijn de woningen in basis niet voorzien van een keukeninrichting. Bij het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst ontvang je een keuken-waardecheque van Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys in Waardenburg. Deze waardecheque is te verzilveren bij de aankoop van een complete keuken in voornoemde showroom.

Een heerlijke badkamer

De toilet- en badruimtes worden uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van Villeroy en Bosch. Vanzelfsprekend kun je deze ruimtes aan je wensen laten aanpassen. Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys in Waardenburg kan je professioneel adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot het sanitair en de tegelkeuze.

Kopersbegeleiding

Bij Makelaarsoord hechten we veel belang aan een goede begeleiding. Wij loodsen je, in samenwerking met Bouwbedrijf van Peer, soepel door het bouwproces heen en ontvangen je graag persoonlijk op kantoor om de bijzonderheden van je woning met je door te nemen. Door goed te luisteren kunnen we inspelen op je persoonlijke wensen voor je woning. Gedurende de bouwperiode ontvang je van ons geregeld nieuws over de status van je nieuwbouwwoning. Op de kijkdagen ben je van harte welkom op de bouwplaats.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Bouwbedrijf van Peer kijk op www.bouwbedrijfvanpeer.nl.

De woningen worden gebouwd met Woningborg-Garantie- en waarborgregeling voor meer zekerheid.

Overige woningtypen Erf Ammersoyen

Tweekapper type Keim

€ 259.500,-

Tweekapper type Louvre

€ 259.500,-

Tweekapper type Musketier

€ 289.500,-

Het plan

Het plan Erf Ammersoyen ligt in Noord Ammerzoden, ten noorden van de Uilecotenweg in een open landelijk gebied, maar toch dichtbij het centrum waar winkelcentrum De Haar en dorpshuis ‘De Weesboom’ en gezellige horecagelegenheden zich bevinden. Basisschool “De Schakel” is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Woningborg-Garantie- en waarborgregeling
voor meer zekerheid.

De 18 woningen die door Bouwbedrijf van Peer worden gerealiseerd in het nieuwbouwplan Erf Ammersoyenfase 1b in Ammerzoden Noord, worden gebouwd met de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Een woningbouwprogramma met groen.

Meer weten over Erf Ammersoyen? Laat je terugbellen door Makelaarsoord!


  Meer informatie?

  Makelaarsoord of Van Kessel & Smit – Woonmakelaardij kunnen u meer vertellen over zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van je woning. Tijdens het verkoopgesprek met de makelaar ontvang je verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle ‘spelregels’, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

  Makelaar Den Bosch, Rosmalen en Bommelerwaard

  Makelaarsoord
  T – 073-6125515
  info@makelaarsoord.nl

  Van Kessel & Smit
  T – 0418 680 300
  info@vankesselsmit.nl

  Bel ons nu!