Huis kopen Rossum

Ben jij van plan om een huis te kopen in Rossum? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Misschien ben je al enige tijd op zoek naar jouw droomhuis maar heb je deze nog niet kunnen vinden? Makelaarsoord helpt je graag bij het vinden van jouw droomhuis in Rossum.  We willen je verrassen. Als jij gelukkig bent, dan zijn wij dat ook! Voor de beste service moet je bij Makelaarsoord zijn.

9,4 Beoordeeld

Klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij enorm trots op!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Rossum

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Huis kopen in Rossum

Op zoek naar dat ene perfecte huis dat te koop staat in Rossum of in de directe omgeving? Wij helpen graag met de zoektocht naar de woning die aan jouw woonwensen voldoet. Samen kijken we naar jouw wensen en bespreken we wat voor soort woning daar het beste bij past. Zodra er een nieuw huis te koop komt in Rossum, dan kunnen wij je hiervan op de hoogte brengen. Met regelmaat komen er nieuwe woningen in de verkoop. Hieronder laten wij je graag kennismaken met ons huidige woningaanbod in Rossum en omgeving.

Variksestraat 16

Heerewaarden
€ 585.000,- k.k.
We hebben verschillende makelaars laten komen maar bij Joost hadden we gelijk een goed gevoel. Er zijn geweldige foto’s gemaakt en de eerste week al direct bezichtigingen. Er werd goed rekening gehouden met de online colleges die onze dochters hadden en bezichtigingen zoveel mogelijk daar omheen gepland. Onderhandelingen met koper liepen uiterst professioneel en daadkrachtig. Ik zou Makelaarsoord zeker aanbevelen!
Funda gebruiker
Verkoop

Makelaarsoord

Makelaarsoord is meer dan alleen maar een makelaar. Wij bieden je een full-service. Dit houdt meer  in dan alleen de woning op Funda bekijken. Wij adviseren, inventariseren en hebben een netwerk van professionals. Dit maakt ons tot de veelzijdige partner tijdens de aan- of verkoop van jouw woning. Daarnaast taxeren wij, adviseren, treden op als aankoopmakelaar en staan je bij tijdens de hypotheekverstrekking. Wij zijn actief in Rossum en de directe omgeving hiervan.

huis kopen Rossum

Stappenplan voor het kopen van een huis

Stap 1 | Financiële situatie

Je wilt op zoek naar een nieuwe woning. Dat is een spannende stap, dat begrijpen wij. Daarom adviseren wij je om eerst inzage te krijgen in jouw financiële situatie. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Zo weet je – al voordat je op zoek gaat naar jouw droomhuis – waar je aan toe bent en kan je zoektocht gericht van start gaan.

Als het nodig is kunnen we eveneens de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning op ons nemen. Vraag ons hier gerust naar.
Stap 2 | Op zoek naar een woning in Rossum

Je hebt jouw woonwensen op een rijtje gezet en je weet wat je maximaal kunt uitgeven aan een woning. Dat betekent dat je zoektocht kan beginnen! Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van jouw nieuwe woning. Natuurlijk raden wij je aan om ook zelf het actuele woningaanbod in Rossum en omgeving op de voet te volgen. Dit kan natuurlijk op Funda, maar ook hier – op onze website – vind je het meest actuele aanbod.

Stap 3 | De bezichtiging

Je hebt je oog laten vallen op een woning. En de volgende stap is natuurlijk om deze te gaan bezichtigen om te kijken of het huis aan je verwachtingen en wensen voldoet. Er zijn nogal wat zaken waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.

Hulp nodig? Onze aankoopmakelaar kan je hierin begeleiden, zo kijkt hij  onder andere of de woning goed is onderhouden en je adviseren over een bouwkundig rapport.

Stap 4 | Bod uitbrengen op je droomhuis

Het was liefde op het eerste gezicht! Je heb je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper kan beginnen.

Je breekt je hoofd over het uitbrengen van een geschikt bod. Te veel betalen voor de woning; nee, dat wil je natuurlijk niet! Maar wat is té veel? En wat is nou een verantwoord bod? Het schot in de roos?! De aankoopmakelaar van Makelaarsoord adviseert je over de juiste onderhandelingsstrategie en begeleiden je graag bij de aankoop van jouw droomhuis.

Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd! Jullie – koper en verkoper – hebben een akkoord bereikt over de prijs, de opleverdatum, de ontbindende voorwaarden en roerende zaken. Dan is het nu tijd voor de volgende stap in het aankoopproces; het ondertekenen van de koopovereenkomst. Maar voordat jij je handtekening zet, neemt onze aankoopmakelaar de koopakte door en controleert of deze inhoudelijk klopt met hetgeen jullie – koper en verkoper – overeengekomen zijn. Naderhand zal hij zijn bevindingen met jou bespreken zodat jij precies weet waarvoor je tekent.

Stap 6 | Het huis financieren

De handtekening is gezet. De ontbindende voorwaarden zijn ingegaan; dit is de tijd waarin jij de kans krijgt samen met de hypotheekverstrekker de puntjes op de i te zetten en de financiering voor de hypotheek helemaal rond te krijgen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verkrijgen van een taxatierapport van jouw nieuwe woning. Ook hiervoor kun je de hulp inroepen van Makelaarsoord.

Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

Wonen in Rossum

Rossum is een dorp wat gevestigd is in de gemeente Maasdriel aan de rivier de Waal. Het dorp ligt vlakbij gelegen aan Kerkdriel, Alem en Heerewaarden in Gelderland. Rossum staat niet voor niets bekend als ‘de parel van de Bommelerwaard’. Je kunt hier, en in de directe omgeving, prachtig wandelen of fietsen en het dorp kent een rijke historie getuige de fraaie boerderijen en karakteristieke woningen die het dorp rijk is. Rossum is bovendien direct aan het water van de Waal gelegen op een centrale plek in Nederland. Niet vreemd dat een huis kopen in Rossum erg in trek is.

Voor de beste service moet je bij makelaarsoord zijn

Ben jij geïnteresseerd in een huis in Rossum of zou jij ons graag in willen schakelen als aankoopmakelaar? Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Bel ons nu!