Huis verkopen in Den Bosch

Wil je ook je huis verkopen in Den Bosch en hulp krijgen van een professioneel makelaarskantoor? Wij bieden een uitgebreide dienstverlening om jouw huis succesvol te verkopen voor de best mogelijke prijs.

 

Wanneer je je huis via ons kantoor verkoopt, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij nemen de tijd om jouw wensen en doelen te bespreken, en bieden advies op maat. Daarnaast maken wij gebruik van professionele verkooptechnieken en -middelen om je huis onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een uitgebreide verkoopbrochure, een virtuele rondleiding of een open huis.

9,4 Gemiddeld

Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4 gemiddeld!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Bommelerwaard.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Je huis in Den Bosch verkopen

Onze verkoopmakelaars staan voor je klaar om je woning zorgeloos te verkopen. We bieden ondersteuning gedurende het hele verkoopproces, van het maken van professionele foto’s en het bepalen van de waarde van je woning tot het begeleiden van bezichtigingen en het geven van advies tijdens onderhandelingen. Ons team streeft ernaar om niet alleen een koper te vinden, maar de juiste koper voor jouw woning. Bovendien bieden we een no cure, no pay garantie: als we geen koper vinden, hoef je ook niet te betalen. We zijn er zeker van dat we je kunnen helpen en bieden deze garantie uit vertrouwen. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bij Makelaarsoord kun je rekenen op ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch. We zijn niet alleen ervaren, maar ook gecertificeerd als makelaar. We zijn aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en hebben een vastgoedcertificaat, wat betekent dat onze kwaliteit gewaarborgd wordt door een onafhankelijke partij. Zo kun je er zeker van zijn dat onze taxaties altijd volgens de opgestelde richtlijnen verlopen.

Wij zijn zeer goed geholpen door Joost en Richan. Ze hebben ons nu 2 keer geholpen met de verkoop van onze woningen en mocht er nog een 3e keer nodig zijn dan zullen we ze zeker weer inschakelen.
Funda gebruiker
Verkoop

Neem contact met ons op

Wil jij je huis verkopen in Den Bosch of omstreken of heb je vragen over onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen zo snel mogelijk te reageren. 

Bel ons nu!