Huis verkopen

Woon je in regio Den Bosch, Rossum of de Bommelerwaard en je wilt je huis verkopen, dan heb je een ervaren verkoopmakelaar nodig. Een makelaar die bekend is in de regio met de juiste connecties en ervaring. Alleen op deze manier krijg je de beste deal voor het verkopen van je huis in Den Bosch en omstreken. Wij kunnen deze makelaar voor jou zijn. Wat kunnen wij jou bieden?

Verkoopmakelaar Regio Den Bosch, Rosmalen en Bommelerwaard

Kies je voor Makelaarsoord voor het verkopen van jouw huis dan kies je voor een enthousiast team van makelaars die staan te popelen om jouw huis zo snel mogelijk tegen de beste prijs te verkopen.

Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak. Dat wil zeggen dat we je betrekken in het hele proces en altijd voor je klaar zullen staan. We beantwoorden elke vraag of onzekerheid die je hebt en stippelen de beste verkoopstrategie voor je uit.

Makelaar Den Bosch, Rosmalen en Bommelerwaard

Vrijblijvende intake

Tijdens een uitgebreid en vrijblijvend intake gesprek adviseren we je over de diverse mogelijkheden en stellen we een plan van aanpak op voor de verkoop van je woning.

Dit betekent dus niet alleen je huis op Funda zetten maar we zetten alle mogelijke marketing tools in. Professionele tools zoals fotografie, video, 360 graden foto’s, 2- en 3d verkooptekeningen, gedrukte verkoopbrochures van je woning etc. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van onze eigen connecties en de website.

”Het contact verliep makkelijk en prettig. De makelaar reageerde snel op onze telefoontjes/berichtjes. De verkoop van onze woning is voorspoedig verlopen”

De beste verkoopstrategie

Wij adviseren je over welke strategie je het beste kunt hanteren. Na iedere bezichtiging ontvangt u direct een bericht over het verloop hiervan en uiteraard daarna ook de terugkoppeling van de kijker.

Tijdens het verkooptraject houden wij je voortdurend op de hoogte, zodat je een helder beeld hebt van het verloop tijdens het verkoopproces. Indien nodig wordt de verkoopstrategie gewijzigd/ bijgesteld om tot een positief eindresultaat te komen. Uiteraard altijd in overleg met jou als opdrachtgever.

Begeleiding van A tot Z

Bij een eventuele bieding op de woning, zullen wij je in overleg adviseren en de onderhandelingen voeren, om zo tot een optimaal resultaat te komen. Is de koop definitief, dan zullen wij de koopakte opstellen, laten ondertekenen door jou en de koper en zorg dragen voor de administratieve afhandeling.

Op de dag van het notarieel transport, de overdracht, zullen wij samen met jou en de koper een eindinspectie inplannen voordat wij met zijn allen naar de notaris gaan. Vervolgens zullen wij je bijstaan bij de notaris zodat de juridische overdracht positief afgesloten kan worden.

Makelaarsoord Verhuishulpje

Als je je huis hebt verkocht moet je natuurlijk al je spullen verhuizen. Wat is daarbij nu handiger dan een ruime verhuisbox. Wij hebben daarom speciaal voor onze klanten het Verhuishulpje in het leven geroepen.

Een extra service waarvan de klanten die hun huis verkocht hebben via ons, geheel
GRATIS gebruik mogen maken.

Verhuishulp

Verhuishulpje – Eerste Hulp bij Verhuizen

Je huis verkopen via Makelaarsoord?

Wil jij graag advies of meer informatie over het verkopen van je huis via Makelaarsoord? Kom langs op ons kantoor in Rosmalen of Ammerzoden. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 073 612 55 15 of stuur ons een berichtje via het contactformulier hieronder. Ook voor het kopen van een huis zijn wij jouw partner!    Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

    Ben je wellicht op zoek naar: Huis kopen Rosmalen, Huis kopen Rosmalen of Huis kopen Bommelerwaard.

    Vele tevreden klanten gingen jou voor

    Bel ons nu!