Veldmeester te Velddriel

Momenteel zijn de woningen onder optie!

In deze voormalige R.K. jongensschool met onderwijzerswoning worden 3 karakteristieke duurzame woningen gerealiseerd.

Woningen met een verhaal!
Het nieuwbouwproject Veldmeester zal gaan bestaan uit 9 grondgebonden woningen. Aan de voorzijde van het perceel wordt het monumentale schoolgebouw met behoud van de oude karakteristieke elementen als siermetselwerk en vensters met wenkbrauwbogen getransformeerd tot 3 grondgebonden woningen. De buitenzijde wordt hierbij met zorg gerenoveerd, terwijl de binnenzijde wordt voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen. Elke woning beschikt hierbij over een eigen tuin met achterom. Op het achter terrein zullen levensloopbestendige patiowoningen worden gerealiseerd.

Voor een woning in de voormalige jongensschool, worden er 2 varianten aangeboden:

• Ruwbouwvariant; waarbij je in eigen beheer de afbouw gaat realiseren
• Afbouwvariant; de woning wordt in afgebouwde staat opgeleverd

De keuze ligt uiteraard bij jou.

De omgeving

Velddriel is een klein dorp in de Bommelerwaard binnen de gemeente Maasdriel en gelegen direct aan het Maas oever gebied. Het dorp ligt op 10 autominuten van ’s-Hertogenbosch en 30 autominuten van Utrecht. Uitvalsweg de A2 is binnen 5 minuten bereikbaar. Op die manier heeft het alle voordelen voor de forens die zich niet door allerlei regionale wegen wenst te murwen. Velddriel beschikt over een basisschool, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en dorpshuis. In de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig: winkels, horeca, golfbaan ‘De Dorpswaard’, tennisbanen, sportcentrum/zwembad ‘De Kreek’ en er zijn mogelijkheden tot het beoefenen van diverse watersporten in het recreatiegebied ‘De Zandmeren’.

Neem snel contact met me op!

  Meer informatie?

  Makelaarsoord kan u meer vertellen over zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van je woning. Tijdens het verkoopgesprek met de makelaar ontvang je verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle ‘spelregels’, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

  Makelaarsoord
  T – 073-6125515
  info@makelaarsoord.nl

  Bel ons nu!