Taxatie Kerkdriel

Er zijn verschillende redenen om een taxatie te laten doen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn bij de verkoop/aankoop van een huis. Een hypotheek aanvraag wanneer een scheiding of verbouwing aan de orde is. Het is belangrijk dat dit goed verloopt zodat je de juiste waarde voor de woning krijgt. Als gecertificeerd taxateur beschikken wij over de juiste kennis en ervaring voor de waardebepaling van je woning. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in taxatie in Kerkdriel. Wij zorgen voor een professioneel en gevalideerd taxatierapport, ongeacht wat je doel ook is. 

9,4 Gemiddeld

Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4 gemiddeld!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Bommelerwaard.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Je huis laten taxeren door een professional

Om een goede waardebepaling te kunnen doen van uw woning is een professionele taxatie een vereiste. U heeft een woningtaxatie nodig als u bijvoorbeeld een huis koopt, een hypotheek afsluit of een verbouwing laat doen. De waarde van uw huis wordt gebaseerd op belangrijke details over uw woning, perceel en omgeving. Deze staan in het taxatierapport.

Valide Taxatierapport Kerkdriel

Nadat wij bij je langs zijn geweest voor de taxatie, ontvang je van ons een gedegen en valide taxatierapport gebaseerd op jouw situatie. Dit rapport wordt verplicht gevalideerd door het VastgoedCert. Een onafhankelijk en erkend taxatie-instituut. Onze rapporten voldoen daarom aan de strenge eisen, die geldvertrekkers aan een rapport stellen. Wij leveren valide taxatierapporten in de regio Den Bosch, Rosmalen en Bommelerwaard.

” Goede en professionele begeleiding gehad tijdens de verkoop van onze woning. Er wordt duidelijke terugkoppeling gegeven na elke bezichtiging en echt de tijd voor je genomen gedurende het verkoopproces! Bedankt aan heel het team dat altijd voor ons klaarstond! ”
Funda gebruiker
Verkoop

Geïnteresseerd in een taxatie via Makelaarsoord?

Wil je graag meer informatie over taxaties? Kom langs op één van onze kantoren of neem contact op via 073 612 55 15 of stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

Bel ons nu!