Boschmeersingel 4,
's-Hertogenbosch

€ 409.000,- k.k.

Boschmeersingel 4,
's-Hertogenbosch
Onder bod
  • Vraagprijs€ 409.000,- k.k.
  • Woonopp.127 m2
  • Kamers6
  • Typetussenwoning
  • Perceelopp.147 m2
  • Bouwjaar1973

Op een fantastische locatie in de bruisende woonwijk de Schutskamp ligt deze nette tussenwoning met garage, fijne achtertuin en berging. Uniek aan deze woning is dat hij beschikt over een eigen, vrijstaande garage. Verder zijn er vier slaapkamers en heeft de woning een gezellige achtertuin. Overdekt winkelcentrum ‘De Helftheuvel’ is op loopafstand. Het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch is op fietsafstand. Diverse scholen, kinderdagverblijven en het NS-station zijn ook in de nabijheid te vinden.

Begane grond
De entree is aan de voorzijde van de woning is voorzien van het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Verder is er vanuit hier toegang naar de living. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en opgesteld in een L-vorm en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is het zitgedeelte gecreëerd. De raampartijen hier zorgen voor lekker veel daglicht. Middels de nieuwe schuifpui is de gezellige achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping
Via de vaste trap is er toegang naar de eerder verdieping. Hier bevinden zich twee royale slaapkamers. Een aan de voorzijde van de woning en een aan de achterzijde. Verder is er aan de achterzijde nog een ruimte aanwezig welke nu in gebruik is als kastenkamer. Echter leent deze kamer zich ook prima tot 3e slaapkamer en of hobby- of werkkamer. Aan de voorzijde is de badkamer te vinden. Een ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel maken dit tot een complete ruimte.

Tweede verdieping
Deze verdieping is ook met een vaste trap te bereiken. Hier bevinden zich ook nog eens twee slaapkamers. Een heeft een eigen wastafel en vaste kast. De andere slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, is riant van opzet mede door de opbouw aan de achterzijde. Tevens is hier de aansluitingen voor het witgoed. Verder heeft deze verdieping nog een berging met de CV ketel.

Exterieur
De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde een fijne tuin. De tuin aan de achterzijde is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een groot terras, vrijstaande berging en achterom. Door de optimale ligging op het zuid westen is het heerlijk genieten in de zonnige tuin. Verder is middels de achterom de garage te bereiken vanuit een afgesloten pleintje.

Omgeving
De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk de Schutskamp. Op loopafstand ligt onder meer overdekt winkelcentrum ‘de Helftheuvel passage’. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen maar de passage heeft ook een uitgebreider aanbod aan winkel- en eet mogelijkheden. Verder zit er in de buurt onder meer een apotheek, gezondheidscentrum en basisscholen. Je bent dus van alle gemakken voorzien! Ook sportaccommodaties, groenvoorzieningen en speelgelegenheden voor kinderen zijn nabij. Binnen afzienbare afstand ligt het natuurgebied ‘De Moerputten’ en natuurgebied ‘Het Engelermeer’ waar het heerlijk wandelen en recreëren is. Het bourgondische centrum van de stad ’s-Hertogenbosch ligt op ongeveer 10 fietsminuten en uitvalswegen als de A2 en A59 zijn vanaf deze locatie binnen enkele autominuten bereikbaar. Deze woning ligt dus ideaal gesitueerd!

Starters opgelet! Kopers van 18 tot 35 jaar betalen in 2024 geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een eerste woning als de woning niet duurder is dan € 510.000,-. Zonder deze vrijstelling betaal je normaal 2% overdrachtsbelasting. Informeer bij de makelaar naar de voorwaarden!

Overdracht

Status
Onder bod
Koopprijs
€ 409.000,- k.k.

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Perceel oppervlakte
147 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
127 m2
Inhoud
451 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Overdracht

Soorten warm water
c.v.-ketel

Buitenruimte

Tuintypen
achtertuin, voortuin
Kwaliteit
normaal

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren

Dak

Dak type
plat dak
Dak materialen
bitumineuze dakbedekking

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
goed
Waardering
goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel

Meer weten over deze woning? Laat je terugbellen door Makelaarsoord!

    Bel ons nu!