Erf Ammersoyen – Fase 1B

14 Twee-onder-één-kapwoningen

Bouwbedrijf van Peer is reeds gestart met de bouw van 32 woningen in fase 1. Een diversiteit van Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen onder de rook van Kasteel Ammersoyen.

Fase 1b bestaat uit 14 ruime twee-onder-een-kapwoningen met garage. De woningen in Erf Ammersoyen zijn prachtige onder bijzondere architectuur ontworpen woningen die standaard al riant zijn, maar daarnaast ook nog eens standaard worden afgewerkt met zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond.

Tweekapper type Keim

€ 259.500,-

Tweekapper type Louvre

€ 259.500,-

Tweekapper type Ridder

€ 289.500,-

Tweekapper type Musketier

€ 289.500,-

Sfeerimpressie

Het plan

Het plan Erf Ammersoyen ligt in Noord Ammerzoden, ten noorden van de Uilecotenweg in een open landelijk gebied, maar toch dichtbij het centrum waar winkelcentrum De Haar en dorpshuis ‘De Weesboom’ en gezellige horecagelegenheden zich bevinden. Basisschool “De Schakel” is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Woningborg-Garantie- en waarborgregeling
voor meer zekerheid.

De 18 woningen die door Bouwbedrijf van Peer worden gerealiseerd in het nieuwbouwplan Erf Ammersoyenfase 1b in Ammerzoden Noord, worden gebouwd met de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Een woningbouwprogramma met groen.

Neem snel contact met me op!


  Meer informatie?

  Makelaarsoord of Van Kessel & Smit – Woonmakelaardij kunnen u meer vertellen over zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van je woning. Tijdens het verkoopgesprek met de makelaar ontvang je verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle ‘spelregels’, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

  Makelaar Den Bosch, Rosmalen en Bommelerwaard

  Makelaarsoord
  T – 073-6125515
  info@makelaarsoord.nl

  Van Kessel & Smit
  T – 0418 680 300
  info@vankesselsmit.nl

  Bel ons nu!