Huis kopen Rosmalen

Een huis kopen in Rosmalen is aantrekkelijk om meerdere redenen. Mensen willen bijvoorbeeld uit de grote stad verhuizen en zoeken een wat rustigere en groenere omgeving. Een andere reden kan zijn is dat mensen juist naar de stad toe willen verhuizen maar toch het gevoel van een dorp willen behouden. In beide gevallen is Rosmalen de ideale plek daarvoor. In Rosmalen ben je voorzien van alle gemakken die je in de stad ook hebt maar behoud je toch dat dorpse gevoel. Bovendien heeft het een zeer gunstige ligging bij de snelweg, heeft het een eigen treinstation en ben je in een mum van tijd in Den Bosch.

 

Bij ons profiteer je van een brok aan kennis en ervaring en een team van enthousiaste makelaars die staat te popelen om jouw droomhuis te vinden. Bovendien hebben wij de connecties en korte lijntjes met verschillende partijen. Wij weten al snel welke huizen er in de verkoop gaan nog voordat ze op internet staan. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak waarbij we goed luisteren naar de wensen en behoefte van onze klanten. Dankzij deze aanpak hebben wij al duizenden mensen begeleid bij het kopen van hun nieuwe woning. Met een kantoor in Rosmalen ben je bij ons ook meteen op de goede plek!

 

Zakelijk maar prettig contact, betrokken, afspraak is afspraak, rust en balans. Wij bevelen Makelaarsoord zeker aan in Rosmalen e.o.

 

Huis of Appartement kopen in Rosmalen

 

Of je nu een nieuwbouwwoning of een bestaande woning in Rosmalen wilt kopen. Wij zijn go-to Makelaar in dit mooie plaatsje bij ‘s-Hertogenbosch. Wie weet wandel jij binnenkort met je hond over de prachtige zandverstuiving in Rosmalen of drink je heerlijk een biertje in het mooie centrum. Ben je al nieuwsgierig geworden wat er momenteel verkrijgbaar is? Ga dan direct naar het actuele woningaanbod in Rosmalen.

 

 

 

Voordelen Makelaarsoord

Als je besluit om via ons een huis te kopen in Rosmalen geniet je van de volgende voordelen:

 

Deskundig Aankoop- en Financieel Advies

Hulp bij een goede biedingsstrategie

Kennis in de Regio en Jarenlange Ervaring

Persoonlijke Aanpak

Team van Enthousiaste Makelaars

 

 

Huis kopen in Rosmalen? 

Wil jij graag advies of meer informatie over het kopen van een nieuwe woning in Rosmalen? Kom langs op ons kantoor in Rosmalen of Ammerzoden of geef ons een belletje. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 073 612 55 15 of stuur ons een berichtje via het contactformulier hieronder. Ook voor het verkopen van je huis zijn wij jouw partner!Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

Ben je wellicht op zoek naar: Huis kopen Den Bosch of Huis kopen Bommelerwaard.

Call Now ButtonBel ons nu!