Makelaarsoord opent eigen nieuwe deuren!

Wij van Makelaarsoord beseffen goed dat een nieuwe deur niet zo maar geopend wordt. Dat is niet zo maar iets en daar zit vooraf een heel proces aan vast.
 Er worden niet voor niks uren zendtijd op tv gespendeerd aan huizen opknappen, huizen zoeken, blijven of verhuizen.

Daarin is vaak te zien dat ieder iets anders wil. Hoe meer mensen hoe meer meningen. Zo zag ik laatst een programma waarin een samengesteld gezin 8 kinderen had. Zie daar maar eens uit te komen met dus 10 verschillende meningen en wensen en vooral ook met 10 verschillende leeftijden (9 trouwens, 2 meiden waren een tweeling). Een puber zal geen beertjes meer als behang willen en de kleuter geen lipstift behang. Tja… En dan hebben we het nog niet over 10 zitplaatsen en wat denk je van 10 slaapplaatsen.

Maar goed… Ook Makelaarsoord opent dus nieuwe deuren. Bij onze klanten is dat vaak een behoorlijk proces en dat is bij ons als bedrijf natuurlijk ook zo! Na meer dan 10 jaar ervaring te hebben opgedaan besloot Joost van den Oord een eigen bedrijf te starten. Natuurlijk zet je dan alle voor- en nadelen op een rijtje. Joost zijn belangrijkste argument was het graag bieden van full service; goed overleg, dichtbij de mensen en verder helpen dan puur verkoop en aankoop contact.

Vanuit dat uitgangspunt bouw je de ideeën steeds verder uit, zoals:
– Een standaard website of een eigen persoonlijke warme originele, die uitstraalt wie je bent?
– Welk logo? Strak, zakelijk, weinig kleur, veel kleur?
– Hoe delen we de tijd in? Veel telefonisch, persoonlijk contact, ook via mobiel buiten kantooruren te bereiken?

Veel van deze keuzes zijn te zien op onze website. En we hopen dat deze met veel zorg gekozen ontwerpen en ideeën erg aanspreken. Daarnaast is het te lezen in de reviews. Al gezien welk cijfer we staan? De bevestiging dat de klanten ons uitgangspunt waarderen!

Maar even erop terugkomend; ook wij openen nu nieuwe deuren, daar gaat deze blog tenslotte over. Ik dwaal van enthousiasme een beetje af. Maar begonnen vanuit thuis, wat snel niet meer haalbaar was doordat we graag persoonlijk contact en tijd en rust wilden. Verhuisd naar de Spoorstraat met een kantoorruimte en een spreekkamer. Vol trots stonden we met de sleutel in onze hand. De eerste ruimte van Makelaarsoord! Ingericht en eigen gemaakt, wat we inmiddels moesten doen met vier verschillende meningen en wensen.

Maar inmiddels toe aan een nieuwe stap, inmiddels was nieuwbouw namelijk op ons pad gekomen. En dat houdt in dat het ook mogelijk moet zijn om grote groepen te mogen ontvangen. Je kent het beeld vast wel. Een informatie avond met de verschillende mogelijkheden van huizen, grote displays met mooie plaatjes en ook al een beetje rondkijken wat voor type mensen er gaan wonen. “Zou dat m’n nieuwe buurman/ buurvrouw zijn? Als het maar niet die zijn met die 3 krijsende kinderen die de hele boel afbreken… Oh, die lijken me wel leuk als buren… etc.”

En om dit soort gedachten aan onze klanten te kunnen bieden hebben we een grote ruimte nodig en die hebben we ook gevonden. Daarom presenteren wij u, de nieuwe locatie van Makelaarsoord, makelaar nieuwe stijl. We openen de deuren aan de Tuinstraat 6, Rosmalen!

Benieuwd wat Makelaarsoord voor de aan-
of verkoop van je woning kan betekenen?Bel ons nu!