Een huis kopen in Den Bosch is momenteel erg lastig. Het zijn roerige tijden in de huizenmarkt, waardoor het niet meevalt om nieuwe huis te vinden. Wij kunnen voorstellen dat je met veel vragen komt te zitten als: waar begin ik met zoeken? Kan ik nog onderhandelen? Wat kan ik bieden? 

9,4 Beoordeeld

Klanten hebben ons beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij enorm trots op!

Kenner in de regio

Ruim 20 jaar ervaring in de regio Den Bosch en Bommelerwaard.

No cure, no pay

Niet geholpen? Ook echt geen kosten. Een garantie vanuit ons.

Ons woningaanbod in Den Bosch

Makelaarsoord staat graag voor je klaar om een nieuwe woning te zoeken in ‘s Hertogenbosch. Samen kijken we naar jouw woonwensen en bespreken we wat voor soort woning het beste bij jouw past. Met deze informatie gaan wij gericht op zoek naar jouw droomhuis. Hierdoor wordt het vinden van een huis veel makkelijker. Je kan natuurlijk ook eerst zelf op zoek naar een nieuwe woning. Bekijk hiervoor ons woningaanbod in Den Bosch of lees verder voor onze handige stappenplan bij de aankoop van een woning.

Cederstraat 39

's-Hertogenbosch
€ 350.000,- k.k.

Oostwal 44

's-Hertogenbosch
€ 375.000,- k.k.

Schoolstraat 9

Well
€ 325.000,- k.k.

Burg. van Goelst Meijerweg 15

Rossum
€ 650.000,- k.k.
Onder bod

Pinksterbloemstraat 2

Nederhemert
€ 445.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Graafseweg 237

's-Hertogenbosch
€ 495.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Aartshertogenlaan 87

's-Hertogenbosch
€ 595.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Beatrixstraat 24

Oudheusden
€ 282.500,- k.k.
Als kopende partij kennis gemaakt met Makelaarsoord. Dit is mij toen zo goed bevallen dat ik ze ook weer benaderd heb bij het verkopen van mijn appartement. Na een heel fijn en eerlijk oriëntatiegesprek ben ik eigenlijk volledig ontzorgd. Buiten de zakelijke kant, is er genoeg persoonlijke aandacht. Zelfs buitenkantoortijden en in de weekenden nemen ze ruim de tijd voor je!
Funda gebruiker
Verkoop

Stappenplan voor het kopen van een huis

Stap 1 | Op zoek naar een woning in Den Bosch

Eerst moet je natuurlijk jouw droomhuis vinden. Als aankoopmakelaar helpen we je graag met het vinden van een nieuwe woning. Natuurlijk kan je ook zelf op zoek. Bekijk dan ons woningaanbod in de regio.

  • Stap 2 | De bezichtiging

Als je een woning op het oog hebt ga je deze natuurlijk bezichtigen. Hulp nodig? Lees dan onze blog ‘Waar je op moet letten bij je eerste bezichtiging.’

  • Stap 3 | Hypotheekadvies en de verkoop van je huidige woning

Voor het bezichtigen is het handig om jezelf te verdiepen in jouw financiële mogelijkheden. Voor hypotheekadvies op maat helpt Makelaarsoord je graag. Als het nodig is kunnen we je ook ondersteunen met de waardebepaling en het verkopen van je huidige woning.

  • Stap 4 | Onderhandel met de verkoper

Je hebt je droomhuis gevonden. De onderhandelingen met de verkoper zijn begonnen. Hierbij kunnen we je helpen met de juiste biedingsstrategie en zorgen ervoor dat je niet teveel betaald.

  • Stap 5 | Koopakte opmaken en ondertekenen

Gefeliciteerd de onderhandeling is afgerond en de koopovereenkomst kan worden getekend. Onze makelaar controleert of alles in de overeenkomst klopt.

  • Stap 6 | Het huis financieren

Je bent nu klaar om de financiering af te ronden voor de hypotheek. Hiervoor helpen we je graag bij het taxatierapport voor je nieuwe woning.

  • Stap 7 | Naar de notaris

Samen met de hypotheekadviseur zorgen wij dat alle documenten klaar liggen bij de notaris. Je bent nu officieel eigenaar van je droomhuis. Gefeliciteerd!

huis kopen | De beste plek voor jouw koopwoning

Het is altijd belangrijk om van te voren te oriënteren op de stad waar je naartoe wil verhuizen. Boven in Den Bosch ligt de Maaspoort met veel bedrijvigheid en industrie. Grote kans dus dat je in deze buurt werkt. Den Bosch west ligt het meest centraal. Vanaf hier is het centrum snel te bereiken, is de Maaspoort dichtbij en ben je snel op het station of de snelweg. Dit geldt ook voor Den Bosch Noord wat nog net iets centraler ligt. Den Bosch Zuid-Oost is ideaal als je van wat meer rust houdt. In dit gebied ligt de Oosterplas en kan je lekker wandelen. Voor de echte stads ervaring kun je het beste in woning kopen in Den Bosch Noord of West wonen. Voor iets meer rust is een koopwoning in Den Bosch Zuid-Oost jouw plekje.

Wonen in den bosch

Den Bosch is een leuke stad om te bezoeken, maar nog leuker om te wonen. Den Bosch ook wel ‘s Hertogenbosch is een bruisende stad waar je gezellig kan winkelen en lekker op het terras kan zitten voor een hapje of biertje. In het centrum staan ook nog een aantal karakteristieke oude kerken zoals de bekende Sint-Janskathedraal, Sint-Jacobskerk en de Sint-Catharinakerk. Tevens kent Den Bosch een prachtig wandelgebied en genoeg water om voor verkoeling.

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een huis in Den Bosch of zou jij ons graag in willen schakelen als aankoopmakelaar? Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons nu!