Huis kopen

Ben je van plan een huis te kopen in Den Bosch of in het wat rustigere Rosmalen of Hedel? Of regio Bommelerwaard, dan ben je bij Makelaarsoord aan het goede adres. Wij zijn met name in de regio Den Bosch, Rosmalen en de Bommelerwaard dé aankoopmakelaar voor bestaande woningen en nieuwbouw woningen.

Met onze kennis van deze regio en onze jarenlange ervaring in de markt weten we precies wat er speelt en kunnen we onze klanten optimaal bedienen naar hun wensen. We doen dit graag vanuit een persoonlijke aanpak. Zo kijken we naar wat je graag wilt en je huidige situatie. Wij bieden het totaalpakket en dat betekent ook hulp bij taxaties van je oude woning en hulp bij het aanvragen van een hypotheek tegen een aantrekkelijke rente. Op verschillende manieren denken we graag met je mee om zo het huis van je dromen te kunnen kopen.

Huis kopen Den Bosch

Ervaren Specialist in de Regio

Onze jarenlange ervaring van de woningmarkt in de regio zorgt ervoor dat wij weten wat er te koop is en dit op waarde kunnen schatten. Heb je je droomhuis op het oog? Dan kijken wij deskundig naar de staat van de woning, eventueel (achterstallig) onderhoud en bepalen op basis hiervan een onderhandelingsstrategie.

Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding verzekeren wij jou van een prettige ervaring bij het kopen van jouw nieuwe woning. Wel zo fijn in de toch al zo harde huizenmarkt van tegenwoordig.

Voordelen Huis Kopen via Makelaarsoord

 • Deskundig aankoop- en financieel advies
 • Hulp bij een goede biedingsstrategie
 • Vele connecties Regio Rosmalen, Den Bosch en Bommelerwaard
 • Specialistische kennis huizenmarkt in de Regio
 • Jarenlange ervaring
 • Juridisch onderzoek van de woning
 • Bouwkundig onderzoek van de woning
 • Milieutechnisch onderzoek van de woning

Een huis kopen via Makelaarsoord?

Wil jij graag advies of meer informatie over het kopen van een nieuwe woning via Makelaarsoord? Kom langs op ons kantoor in Rosmalen of Ammerzoden. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 073 612 55 15 of stuur ons een berichtje via het contactformulier hieronder. Wil je je huis verkopen? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres.  Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

  Ben je wellicht op zoek naar: Huis kopen Rosmalen, Huis kopen Rosmalen of Huis kopen Bommelerwaard.

  Vele tevreden klanten gingen jou al voor

  Bel ons nu!