Huis kopen Bommelerwaard

Wil je graag een huis kopen in een heerlijk rustig en groenrijk gebied, dan is de Bommelerwaard iets voor jou. De Bommelerwaard is een streek tussen de twee rivieren de maas en de waal. Het is gelegen boven ‘s-Hertogenbosch en strekt van Poederooijen tot aan Rossem. Verder vind je er vele prachtige dorpjes zoals Hedel, Ammerzoden, Kerkdriel en Zaltbommel als grootste stad. Het gebied kenmerkt zich door prachtige bezienswaardigheden zoals kastelen en pittoreske dorpjes en een mooie natuur met lange dijken en leuke fietsroutes. 

Met een kantoor in Ammerzoden zijn wij jouw go-to makelaar in deze regio. Daarbij zijn wij specialist in deze regio en met onze kennis en ervaring kunnen we in no-time jouw droomwoning vinden. Wat kunnen wij jou nog meer bieden?

 

Bij ons profiteer je van een brok aan kennis en ervaring en een team van enthousiaste makelaars die staat te popelen om jouw droomhuis te vinden. Bovendien hebben wij de connecties en korte lijntjes met verschillende partijen. Wij weten al snel welke huizen er in de verkoop gaan nog voordat ze op internet staan. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak waarbij we goed luisteren naar de wensen en behoefte van onze klanten. Dankzij deze aanpak hebben wij al duizenden mensen begeleid bij het kopen van hun nieuwe woning.

 

”Goede en professionele houding! Communicatie ging goed, snelle reacties en acties. Perfecte combinatie van adviserende rol en luisteren naar de wens van de klant. Wij zijn zeer tevreden!!”

 

Aankoopmakelaar Bommelerwaard

 

In de Bommelerwaard zijn vele nieuwbouwprojecten te vinden maar ook veel bestaande woningen. Ben je al nieuwsgierig geworden wat er momenteel verkrijgbaar is? Ga dan direct naar het actuele woningaanbod. Wie weet fiets jij binnenkort over de prachtige dijken, breng je een bezoekje aan het historische Slot Loevestein of drink je lekker een biertje op het terras van Zaltbommel.

Bekijk het Woningaanbod

Onder bod

Pater Veldmanlaan 31

Ammerzoden
€ 459.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Oeverwal 32

Ammerzoden
€ 329.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

De Boogerd 15

Zuilichem
€ 275.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Elzendammen 4

Ammerzoden
€ 550.000,- k.k.

Uithovensestraat 6

Hedel
€ 550.000,- k.k.

Hazenbos 28

Hedel
€ 399.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Geelrijs 30

Ammerzoden
€ 499.000,- k.k.

Schoolstraat 1

Well
€ 300.000,- k.k.

Kasteelhof

Ammerzoden
€ 238.000,- v.o.n.

 

Voordelen Makelaarsoord

Als je besluit om via ons een huis te kopen in de Bommelerwaard geniet je van de volgende voordelen:

 

Deskundig Aankoop- en Financieel Advies

Hulp bij een goede biedingsstrategie

Kennis in de Regio en Jarenlange Ervaring

Persoonlijke Aanpak

Team van Enthousiaste Makelaars

 

 

Huis kopen in de Bommelerwaard? Neem vandaag nog contact op!

Wil jij graag advies of meer informatie over het kopen van een nieuwe woning in de Bommelerwaard? Kom langs op ons kantoor in Rosmalen of Ammerzoden of geef ons een belletje. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 073 612 55 15 of stuur ons een berichtje via het contactformulier hieronder. Wil je je huis verkopen? Ook daarmee kunnen wij jouw partner zijn!Wij gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om.

Ben je wellicht op zoek naar: Huis Kopen Den Bosch of Huis Kopen Rosmalen.

Call Now ButtonBel ons nu!